• Geplaatst op: 16 februari 2015
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: nieuws

Trots! Certificaat NEN-ISO 9001 is binnen!

We wisten het al een tijdje, maar we hebben het nog even stil gehouden tot het echt officieel was. Vandaag is het dan zo ver: met trots hebben wij onze NEN-ISO 9001 certificaat in ontvangst genomen!
 

Bij BLOM opleidingen hebben we een missie: het verbeteren en verheffen van de positie van de chauffeur intern transport. En die missie nemen we serieus. Om dit waar te kunnen maken gaan we voor kwaliteit en het liefst nog een stapje verder dan dat. We zijn dan ook super trots op het binnenhalen van ons certificaat NEN-ISO 9001. Hiermee staan we niet alleen garant voor kwaliteit, maar kunnen we ook gaan verder bouwen aan de kwaliteit van onze opleidingen. 
 

Gemiddelde beoordeling van een 8,4
 

Om het certificaat te kunnen ontvangen, werden we beoordeeld op beleid, organisatie, primaire processen, resultaten, mensen en hulpmiddelen. Bij de toetsing gaven onder andere cursisten hun mening over de uitvoering van de opleidingen van BLOM. Zij beoordeelden dit gemiddeld met een 8,4. Hier zijn we natuurlijk trots op, maar vinden ook dat cursisten deze kwaliteit van ons mogen verwachten. We gaan er dit jaar dan ook alles aan doen om dit cijfer te verheffen.
 

Vernieuwing CEDEO: 100% score op maatwerk
 

Een paar maanden terug ontvingen we ook een vernieuwde CEDEO-erkenning. Het Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoek uit om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de bedrijfsopleidingen. BLOM opleidingen scoorde hierbij 100% tevredenheid voor maatwerkopleidingen. Voor open opleidingen scoorde BLOM 96% tevredenheid. Bij beide disciplines zijn de klanten tevreden tot zeer tevreden over onder andere de uitvoering, de betrokken en enthousiaste instructeurs, het lesmateriaal en de organisatie van de opleidingen.

Plaats bericht


Jan Oude Ophuis

Geplaatst op: 27 maart 2015

"Hallo, wij willen jullie hierbij van harte feliciteren met dit geweldige resultaat. Sappho."

Naar top