Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 20 augustus 2015
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: bedrijven

Top 10 meest voorkomende heftruckongevallen [INFOGRAPHIC]

 

Helaas gebeuren er nog te vaak ongelukken met heftrucks. Jaarlijks komen gemiddeld 5 tot 7 personen om door ongelukken met een heftruck. Daarnaast belanden zo’n 1700 slachtoffers op de spoedeisende hulp door een ongeval met een heftruck. Wat zijn de meest voorkomende heftruckongevallen? We hebben de top 10 samengevoegd in een infographic!

Tip: Lees ook een publicatie op de website van de Rijksoverheid ‘Hefrucks, hoe voorkom ik ongelukken en schade?’

Idee: Wil jij je verder bekwamen op de heftruck of ben je door een incident onzeker geworden? Je bent meer dan welkom om een dag te komen trainen of weer vertrouwen op te doen

heftruck-ongelukken

Infographic delen op eigen website? Gebruik de onderstaande embedcode:

Download het gratis beoordelingsformulier

Plaats bericht


dolf luf

Geplaatst op: 13 september 2016

"Laatst ben ik haast aangereden in Hornbach Zaandam als klant zijnde. Op de houten latten en palen afdeling vrij toegangelijk tijdens winkel opening door Heftruck die achteruit reed. Vind het niet normaal dat heftruck word gebruikt waar klanten normaal mogen rondlopen. Ga ook niet meer naar deze bouwmarkt toe daar de schrik nog steeds aanwezig is."

Bart Driesen

Geplaatst op: 16 november 2016

"Beste Ikzelf ben leerkracht logistiek in een school in Lier-België. De affiche die jullie hebben over de top 10 ongevallen lijkt mij zeer interessant om op te hangen in het lokaal. Is het mogelijk om hiervan 2 exemplaren te verkrijgen? Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groeten Bart Driesen"

Naar top