• Geplaatst op: 9 september 2016
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: bedrijven

Nieuwe Cedeo erkenning

Bij BLOM opleidingen hechten we veel waarde aan de klanttevredenheid van onze relaties en cursisten. Erg trots zijn we daarom dat we in 2016 na de unieke 100% score voor maatwerkopleidingen en 96% score voor open opleidingen in 2014 opnieuw het Cedeo-keurmerk voor de komende 2 jaar mogen voeren.

Als bedrijf denk je dat je het goed doet als het gaat om klanttevredenheid, omdat je immers al jaren een vaste waarde bent in de markt. Toch wil je dat graag bevestigd zien. Daarom heeft BLOM opleidingen het Cedeo gevraagd om een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek te houden voor zowel de open als de maatwerkopleidingen. Bij beide disciplines zijn de klanten van BLOM opleidingen tevreden tot zeer tevreden over o.a. de uitvoering, de instructeurs, het lesmateriaal en de organisatie van de opleidingen. Uniek in Nederland is in 2014 de 100% score voor maatwerkopleidingen in combinatie met 96% score voor open opleidingen. In 2016 is er gelukkig weer ruimte om te verbeteren in de maatwerkopleidingen en zijn de klanten nog steeds uitermate tevreden met het aanbod, organisatie en uitvoering van de open opleidingen op de BLOM-vestigingen

Cedeo

Cedeo bestaat sinds 1980 en is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Door het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek geeft het Cedeo inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsopleidingen. Volgens cijfers van het Cedeo gaat het daarbij om tienduizenden opleidingen die worden aangeboden door ruim 8500 bedrijven.

Cedeo-erkenning Open opleidingen

Alle referenten uit het onderzoek onder klanten van de Open opleidingen geven aan dat de kwaliteit, het constante aanbod van herhalingscursussen en de locaties waarop de cursussen gegeven worden belangrijke punten zijn om voor BLOM opleidingen te kiezen. Ook vinden onze klanten dat het opleidingsprogramma goed op de website beschreven staat en wordt de flexibele opstelling geroemd als een datum toch niet uitkomt of als er wijzigingen zijn in het aantal kandidaten.


Cedeo-erkenning maatwerkopleidingen

Ook bij de maatwerkopleidingen zijn de ondervraagden zeer tevreden over de flexibele opstelling van BLOM opleidingen bij zowel het plannen van de opleidingsdata als de uitbereidingen van het inhoudelijke gedeelte van de cursus. Ook spreekt de opbouw van de cursussen alle referenten erg aan, er is veel ruimte om te oefenen in de praktijk en de theorie is daarbij ondersteunend. De referenten spreken over betrokken en enthousiaste instructeurs die de deelnemers actief bij de cursus betrekken door o.a. te vragen om praktijksituaties die de deelnemers graag behandeld willen zien en geven in praktijksituaties veel positieve feedback.

 

 

 

Plaats bericht


Naar top