Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Veilig werken met de Combihoogbouwtruck

De (Combi) Hoogbouwtruck is een steeds vaker gebruikt gemechaniseerde interne transportmiddel in magazijnen bij het verzamelen van orders en het opslaan van goederen in het magazijn. Het gebruik van de (Combi) Hoogbouwtruck brengt zijn eigen specifieke gevaren met zich mee. Volgens de Arbowet mogen hef– en hijsmiddelen alleen worden bediend door personen die daartoe specifieke deskundigheid bezitten. Ook de (Combi) Hoogbouwtruck valt onder deze regeling. Met het hoogbouwtruckcertificaat voldoet u aan de door de Arbowet gestelde eis.


(8,9)

Op basis van 6 individuele beoordelingen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bestemd voor warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers, die met de hoogbouwtruck werken of gaan werken. De minimumleeftijd van de kandidaat is 16 jaar. Kandidaten die jonger zijn dan 18 jaar, mogen volgens het Arbobesluit na het volgen van de cursus alleen onder deskundig toezicht werken.

 

Programma

De opleidingsduur bedraagt 1 dag en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Wanneer beide onderdelen met een voldoende worden afgesloten, ontvangt de kandidaat een hoogbouwtruckcertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

 

Inhoud theorie Inhoud praktijk
- Arbowet - Dagelijke controle
- Belading - Stelling rijden
- Specifieke machine eigenschappen - Batterij wisselen
- Dagelijks onderhoud - Inductie / rails
- Schades en kosten - Bewustwording van gevaren en risico`s
- Stabileit  
- Abseilen  

 

Opleidingsloctie in-company

De opleiding vindt plaats op uw eigen locatie. Informeer wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Eén van onze opleidingsadviseurs maakt voor deze bedrijfsopleiding graag een offerte voor u.

 Twan Hubers (9,0)
  ruud van boekholt (9,0)
  Henk Zwart (8,5)
  Ylja Stienstra (8,9)
  Desiree van Straaten (9,0)
  Corné Verwoert (8,2)
  Damiano (8,0)
  Niels de voogd (9,8)
 Berend Bolinde (10,0)

 

 

Naar top