Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Logo BLOM opleidingenBLOM opleidingen is een van de belangrijkste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. Heftruckchauffeurs vormen een belangrijke schakel in intern transport. Focus op hun kennis en vaardigheden is daarmee een must.

Onze missie

Om die reden maken wij als BLOM opleidingen ons sterk voor de chauffeurs intern transport. BLOM opleidingen heeft als missie om de intern transportwereld te verbeteren en de positie van de heftruckchauffeur te verheffen. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis.

Ervaren en vakbekwame instructeurs

Onze 18 instructeurs zijn vakspecialisten die jaarlijks ruim 20.000 cursisten opleiden. Hierdoor hebben onze instructeurs, naast veel ervaring, ook enorm veel kennis van verschillende soorten voertuigen, waardoor een instructeur van BLOM opleidingen uw organisatie altijd kan helpen.

De opleiding

Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af. De door ons opgeleide heftruckchauffeurs moeten aan 8 verschillende vaardigheden voldoen. Het aanleren van deze vaardigheden kost tijd, daar is tijd voor nodig en die nemen we. BLOM opleidingen biedt daarom langere opleidingsdagen met gegarandeerde rijtijd, zodat de cursist veel praktijkervaring op kan doen.

22 opleidingslocaties in Nederland

BLOM opleidingen beschikt over 22 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Hierdoor is een BLOM-opleiding altijd dichtbij. De locaties zijn CCV goedgekeurd.

 

NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd

BLOM opleidingen is NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK Certificering, lid en drager van het keurmerk
NRTO
en CEDEO erkend voor open inschrijvingen en maatwerk. Dat betekent dat we bedrijfsgericht zijn, tevreden klanten hebben, een hoge kwaliteit bieden en daarin continuïteit tonen. Daar zijn we trots op. Als partner zijn we betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van de Code Gezond en Veilig Magazijn. Wij zijn de ideale partner op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. 

 
 
 
 
 
 
 
 

                                  

 

                             

 

 

 

Gemiddelde beoordelingen


 • Inhoud

  8.8
 • Locatie

  8.5
 • Trainer

  9.4
 • Organisatie

  8.7
Naar top