Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Heftruck en Reachtruck Theorie: Voorbereiden!

Om jezelf voor te bereiden op het theorie-examen heftruck of reachtruck kun je het lesboek online doornemen en op YouTube de Playlist: Wat ga je leren bij BLOM bekijken.

Heftruck en Reachtruck Theorie Quiz: Test je kennis!

Ga je binnenkort een opleiding volgen en wil je weten hoe goed jouw kennis is? Doe dan een heftruck proefexamen via de Heftruck Theorie Quiz. Hiermee kun je gratis heftruck theorie oefenen. Je krijgt 30 minuten de tijd om 15 heftruck theorievragen te beantwoorden. ​Scoor zoveel mogelijk punten door in zo kort mogelijke tijd de goede antwoorden te geven! Maak je een fout? Dan verlies je tijd. Geef je een goed antwoord? Dan krijg je er tijd bij. Succes! Ook beschikbaar in het Deutsch: Gabelstapler-Theorie-Quiz en English: Forklift Quiz en Polski: Wózki widlowe quiz

Verhouding theorie en praktijk heftruck

Bij BLOM opleidingen vinden we alleen een theorie-examen voor de heftruck niet genoeg. Het is voor ons vooral belangrijk dat de heftruck met voldoende praktijk ervaring wordt bestuurd, dit doen wij in combinatie met voldoende kennis over de theorie van de heftruck. Opleidingen van BLOM zullen dus altijd beginnen met een praktijk gedeelte gevolgd door korte theorie trainingen met afsluitend een praktijk- en theorie-examen. Na dit examen kan het heftruckcertificaat in ontvangst worden genomen. Dit certificaat voor de heftruck heeft een geldigheid van vijf jaar. Daarna kunnen we je weer helpen om het certificaat te verlegen.

 

Doe je de heftruck theorie liever thuis?

Voor sommige opleidingen is het ook mogelijk om als cursist de theorie thuis te bestuderen. Tijdens de opleidingsdag besteden we dan alleen aandacht aan de praktijk. Je kunt het heftruckcursusboek gratis dowloaden en tijdens de cursus zal er het ‘theorie-examen heftruck’ plaatsvinden. Makkelijk als je tijd wilt besparen, liever alleen studeerd of juist wat extra tijd nodig heeft. De cursus zal dan bestaan uit een heftruck theorie-examen, een praktijktraining en uiteindelijk het ‘praktijk-examen heftruck’ voor het behalen van het heftruckcertificaat.

 

Heftruck examen vragen

Het theorie examen van de heftruck wordt afgenomen in de praktijkruimte op onze praktijklocatie. Deze heftruck examenvragen behandelen we daar samen, zodat je helemaal klaar bent om de theorie te behalen! Aan het einde van de opleidingsdag vindt ook het praktijkexamen plaats. Deze beide testen zijn onderdeel van het examen heftruck. Wanneer zowel de heftruck-theorie als de praktijk onderdelen met een voldoende worden afgesloten, behalen de cursisten het heftruckcertificaat van BLOM opleidingen.

Naar top