Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 29 juni 2020
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: nieuws

Nieuw ISO 9001:2015 certificaat voor BLOM opleidingen

Achter de schermen zitten we niet stil bij BLOM opleidingen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor als achter de schermen. We blijven vooruit kijken met een kritische blik en vragen ons dan af hoe we vooruitstrevend kunnen blijven. Beter worden dan je gister al was is iets wat we binnen heel BLOM opleidingen toepassen. 

Met het nieuwe NEN-ISO 9001:2015 certificaat voldoet BLOM opleidingen aan alle eisen voor het kwaliteitsmanagementsysteem. BLOM opleidingen werd beoordeeld op context, leiderschap, mensen, organisatie, dienstverlening en hulpmiddelen. Het onderzoek is uitgevoerd door het auditteam van Spiegel Certificering BV.

Uitreiking ISO 9001:2015 certificaat aan Roy Groothuis door Diederik van den Burg

Blijven verbeteren 

Bij BLOM opleidingen verstaan we onder kwaliteit: “Nakomen wat met de klant is overeengekomen en het zo mogelijk overtreffen van de verwachtingen”. De klanttevredenheid onder de cursisten is al jaren stabiel en hoog te noemen. De lesplannen en locaties bieden cursisten oefentijd en –mogelijkheden en de focus van de instructeurs ligt sterk op het aanleren van veilige omgang met de interne transport -en andere hulpmiddelen. Het is de missie van BLOM Opleidingen om het aantal bedrijfsongevallen in Nederland met intern transportmiddelen te helpen terugdringen. Trends en ontwikkelingen laten zien dat er een toenemende behoefte is en blijft bestaan aan logistieke centra of opslagplaatsen en dat de werkgevers zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid om hun medewerkers veilig te laten werken.

Beoordeling door cursisten

Aan de mening van cursisten hecht BLOM opleidingen erg veel waarde. Charell Haverkate, kwaliteitsmanager bij BLOM opleidingen: “Als we zeggen dat we kwaliteit leveren, mag dat cijfer ook niet onder een 8 uitkomen. Het komende jaar gaan we dan ook weer ons best om dit cijfer te verheffen.” "Het gaat bij ons niet om het papiertje dat reachtruck –of heftruckcertificaat heet. Het gaat om het leerpad van een uitzendkracht, flexwerker, medewerker of particulier naar de startkwalificatie van reachtruck –of heftruckchauffeur. Daarbij gaat het naast vaardigheden, veiligheidsbewustzijn om het geven van zelfvertrouwen dat je er toe doet. Dat is waar de BLOM-instructeur zijn of haar voldoening uit haalt! En waarvoor ze ook met elkaar begin dit jaar in trainingskamp zijn geweest." 

Innoveren en digitaliseren

Het aanbod aan digitale leermiddelen is onlangs uitgebreid met een e-learning heftruck en reachtruck. Naast het vernieuwde online lesboek heftruck en reachtruck en de veelgebruikte Heftruck Quiz is ook de e-learning voor iedereen vrij toegankelijk. 

Heftruckchauffeurs die een opleiding volgen bij BLOM opleidingen gebruiken een online tool voor het uitvoeren van de verplichte dagelijkse inspectie & controle. Via de tool hebben zij bovendien toegang tot alle relevante specificaties zoals merk, type en keuringsdatum. Geeft een truck een storingscode? Dan kunnen ze via de gebruikershandleiding de betekenis achterhalen. De reacties van cursisten zijn ronduit positief. “Zo’n tool moeten we in ons bedrijf ook hebben”, is een veel geplaatste opmerking.

Plaats bericht


Naar top