Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 27 oktober 2020
  • Auteur: Charell Haverkate
  • Categorie: nieuws

BLOM opleidingen ontvangt NRTO-keurmerk

BLOM opleidingen heeft op maandag 26 oktober 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat BLOM opleidingen voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan BLOM opleidingen aantonen dat hij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Ik ben trots op iedereen in onze organisatie van instructeur tot en met telefoniste. Het NRTO-keurmerk is een mooie bevestiging dat we ons qua professionaliteit en kwaliteit kunnen meten met andere private opleiders.”, vertelt directeur Roy Groothuis van BLOM opleidingen.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Lees ook:

Plaats bericht


Naar top