Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

In 2013 is gestart met het verspreiden van posters voor het veilig werken met de heftruck. Duizenden posters hebben hun weg gevonden naar de magazijnen in Nederland. Na de veiligheidsposter heftruck volgden al snel de posters reachtruck en elektropallettruck/stapelaar. Nu de fysieke voorraad op is, zijn de posters in nieuwe BLOM-huisstijl met #TOMvanBLOM opgemaakt en voor iedereen GRATIS beschikbaar.

Om voor een optimale verspreiding in de magazijnen te zorgen, kiezen we voor de optie om de gewenste poster in hoge resolutie te downloaden.

Beschikbare veiligheidsposters (klik om te downloaden)

  1. Veiligheidsposter heftruck
  2. Veiligheidsposter reachtruck
  3. Veiligheidsposter elektropallettruck/stapelaar
  4. Veiligheidsposter Hijsen - Hand & armseinen

Het grote voordeel van het downloaden is dat je de posters in elk gewenst formaat kan printen. Ook op bijvoorbeeld steigerdoek.

Veiligheidsposter-heftruck-reachtruck

Waarom veiligheidsposters gebruiken?

Ervaring leert dat na het volgen van bijvoorbeeld een heftruckopleiding het geleerde vaak beperkt houdbaar is in het magazijn. In een eerder artikel zijn 6 tips gegeven voor het vergroten van veiligheidsbewustzijn in het magazijn. Door de heftruckchauffeurs elke dag te confronteren met de belangrijkste veiligheidsaspecten voor het werken met de heftruck draagt dit bij aan dagelijkse bewustwording om veilig te werken.

Naar top