Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Hoogwerker Theorie Lesboek: Voorbereiden!

Om jezelf voor te bereiden op het theorie-examen hoogwerker kun je het lesboek online doornemen en op YouTube de Playlist: Hoogwerker bekijken. 

Hoogwerker Theorie Quiz: Test je kennis!

Ga je binnenkort een opleiding volgen en wil je weten hoe goed jouw kennis is? Doe dan een proefexamen via de Hoogwerker Theorie Quiz. Je krijgt 30 minuten de tijd om meerdere hoogwerker theorievragen te beantwoorden. ​Scoor zoveel mogelijk punten door in zo kort mogelijke tijd de goede antwoorden te geven! Maak je een fout? Dan verlies je tijd. Geef je een goed antwoord? Dan krijg je er tijd bij. Succes! Ook beschikbaar in het Deutsch: Hubarbeitsbuhne theory quizEnglisch: Elavating work platform quiz en Polski: Posnosnika koszowego quiz

Hoogwerker Theorie Quiz

Theorie examen hoogwerker

Een hoogwerker is een zware machine waar veel aandacht voor veiligheid aan geschonken dient te worden om ongevallen te voorkomen. Bij BLOM opleidingen zijn we al jaren gespecialiseerd in het uitleggen van de theorie en het trainen in de praktijk met de hoogwerker. Beginnende cursisten kunnen bij ons in een dag het hooogwerker certificaat behalen. We behandelen dan in de praktijk de theorie voor de hoogwerker, aansluitend doen cursisten zowel een theorie-examen als een praktijkexamen. Voor ervaren chauffeurs waarvan het certificaat is of binnenkort gaat verlopen hebben we een speciale training ontwikkeld. We frissen in de theorie de praktijk op voordat de cursist zijn hoogwerker-examen doet.

Naar top