Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 27 mei 2015
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: nieuws

BLOM opleidingen aanwezig bij NKIT als sponsor én deelnemer

19e editie Nederlands Kampioenschap Intern Transport op 13 juni


BLOM opleidingen neemt deel aan NKIT 2015De beste heftruckchauffeur van Nederland worden… die uitdaging gaan wij als BLOM opleidingen natuurlijk niet graag uit de weg! Vol trots kunnen we dan ook mededelen dat BLOM opleidingen van de partij is bij de 19e editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport op zaterdag 13 juni. Als sponsor én deelnemer! Ben jij er ook bij?

Aan het evenement doen jaarlijks zo’n 60 deelnemers mee die allen streven naar de titel van beste heftruckchauffeur van Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats in Oud-Gastel. De locatie wordt beschikbaar gesteld door CEVA Logistics.
 

Veiligheid voorop tijdens het NKIT

Tijdens het NKIT moeten deelnemers binnen een gestelde tijd een parcours afleggen. De jury - bestaande uit 12 opleiders/examinatoren van het CCV - let hierbij vooral op de veiligheid en de productiviteit. Niet de snelste chauffeur wint, maar de chauffeur die de minste fouten maakt. Het NKIT promoot vakmanschap, waarbij veiligheid en productiviteit centraal staan.
 

Heftrucktalenten van BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen hebben we heel wat talenten rondlopen, waaronder Henk Jansen, winnaar van het NKIT in 2011.

Henk Jansen, instructeur BLOM opleidingen, winnaar van het NKIT in 2011

Henk was toen met slechts 7 strafpunten over 6 onderdelen de veiligste van de 58 deelnemers. Henk gaat dit jaar zijn best doen om zijn nummer 1 positie te heroveren. Andere talenten van BLOM die al eens mee hebben gedaan aan het NKIT:

  • Mathieu de Man (12e plek in 2014 met 17 strafpunten en een tijd van 34:30:00)
  • Jan Groothuis (17e plek in 2014 met 20 strafpunten een tijd van 36:48:00)

 

Sponsoring

De visie van de organisatie van het NKIT past bij onze missie: het vak intern transport verbeteren en de positie van de intern transport chauffeur verheffen. Daarom is BLOM opleidingen dit jaar één van de sponsoren van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport.


Inschrijven niet meer mogelijk

Inschrijven voor deze 19e editie van het NKIT is helaas niet meer mogelijk, maar je bent natuurlijk van harte welkom om te komen kijken naar de strijd tussen de beste heftruckchauffeurs van Nederland. Bovendien bestaat het NKIT uit meer dan alleen het kampioenschap. De organisatie heeft haar best gedaan om ook dit jaar álles op het gebied van intern transport te kunnen laten zien. Van de nieuwste trucks tot informatie over opleidingen en veiligheidsdemo’s in het kader van BHV!
 

Kom kijken!

Ben je benieuwd hoe onze instructeurs (Mathieu en Yvonne) het gaan doen? Of kom je graag de kunst afkijken zodat je volgend jaar ook de strijd aan kunt gaan? Kom dan op 13 juni naar het Nederlands Kampioenschap Intern Transport in Oud-Gastel!

Bekijk de video van de locatie van het NKIT bij CEVA Logistics:

Bron foto: logistiektotaal.nl

Plaats bericht


Naar top