Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 13 januari 2015
  • Auteur: Maarten Dullaert
  • Categorie: nieuws

BLOM opleidingen verbetert u: Tijd voor een nieuwe jas!

BLOM opleidingen groeit en is continu in beweging. Wij vonden het tijd worden om de ontwikkelingen en de identiteit van BLOM opleidingen beter naar buiten uit te stralen. We staan vooral bekend als een opleidingsinstituut dat kwalitatief goede opleidingen biedt voor intern transport. Dat klopt ook, maar waarom vinden we dit zo belangrijk?
 

Terug naar de kern
 

In samenwerking met marketing- en communicatiebureau Team Nijhuis gingen we terug naar de kern van BLOM opleidingen. Wat zijn onze drijfveren? Waarom hechten we veel waarde aan het geven van kwalitatief goede opleidingen voor intern transport? Het antwoord lag dichtbij: intern transport is geen kleinigheid. Jaarlijks vinden er zo ongeveer 200 ongevallen plaats met intern transportmiddelen. Als het gaat om heftrucks, komen 5 tot 8 medewerkers per jaar om bij een ongeval met een heftruck. Dit kan voorkomen worden door het goed opleiden van chauffeurs.
 

Meer dan veiligheid: Verbeteren en verheffen
 

Maar we doen het niet alleen voor de veiligheid. Als een grote speler in de markt, met locaties verspreid door heel Nederland, voelen we ons ook verantwoordelijk voor de positie van de chauffeur intern transport. Een goede chauffeur intern transport kan namelijk meer dan alleen een transportmiddel bedienen. Hij werkt zelfstandig, efficiënt en is vakbekwaam. Onze ervaren instructeurs zijn gedreven om de positie van de heftruckchauffeur te verheffen en daarmee de intern transportwereld te verbeteren. Onze medewerkers dragen zorg voor veiligheid in het magazijn, minder schade, minder ongelukken en betere rij-prestaties. Want intern transport is geen kleinigheid. En dát gaan we voortaan beter uitstralen. Met trots presenteren we dan ook onze nieuwe huisstijl!
 

De nieuwe huisstijl
 

Voor BLOM opleidingen heeft Team Nijhuis een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. We hebben een nieuw logo, onze website is compleet vernieuwd, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes zijn in een de nieuwe stijl. Maar ook zijn onze certificatenpasjes vernieuwd.

Als klant van BLOM opleidingen zult u het verschil zien en voelen. Met een duidelijke visie voor ogen, zijn onze medewerkers meer dan ooit gedreven om goede, vakbekwame chauffeurs op te leiden. 

 

Oude logo BLOM opleidingen

Oude logo BLOM opleidingen


 

Nieuwe logo BLOM opleidingen

Logo-BLOMopleidingen


 

Het onstaan van onze nieuwe beeldmerk

beeldmerk-BLOMlogo
 

Nieuwe website
 

Onze website is zoals u ziet ook in een compleet nieuwe jas gestoken. Naast dat hij volledig in onze nieuwe huisstijl is, is de website nu ook geoptimaliseerd voor smartphone- en tabletgebruikers. 
 

Doelgroepgerichte informatie op de website

BLOM opleidingen heeft contact met verschillende doelgroepen. Denk aan cursisten, bedrijven, uitzendbureaus, partners en wederverkopers. Op onze nieuwe website bieden wij u nu informatie op maat. Via onze homepage kunt u klikken op de groep die voor u van toepassing is. 

 

Plaats bericht


Oscar ebbeling

Geplaatst op: 14 januari 2015

"Maarten en de rest van BLOM Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Niet alleen verbetert en verheffend, maar ook verbluffend en verhelderend. Met geheven groeten, Oscar Ebbeling HER Opleidingen & Advies bv"

Naar top