Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 13 juli 2020
  • Auteur: Jungja Wijma
  • Categorie: bedrijven

Accountmanagers binnendienst Elisa en Tijn stellen zich voor

In maart 2020 zijn Elisa Sanchez (29) en Tijn Leeferink (26) gestart op de afdeling verkoop van BLOM opleidingen. Wie zijn ze, wat vinden ze leuk en wat hopen ze bij BLOM opleidingen te bereiken? Tijd voor een luchtig gesprek om onze nieuwe collega's beter te leren kennen.

Regio Zuid heeft er met Elisa een echte relatiebeheerder bijgekregen. Met haar afgeronde opleiding Business Administration aan de Universiteit Twente is ze in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen en voegt ze waarde toe aan het inkoopproces van de klant. Samen met Dennis Lokate vormt zij Team Zuid.

Met Tijn is regio Noord een echte verkoper rijker geworden. Na afronding van zijn opleiding Commerciële Economie aan het Saxion is Tijn reeds in verschillende verkoopfuncties werkzaam geweest. Met René Morshuis en Wolter ten Berge is Team Noord compleet.

Eerste indruk

Elisa: "Het dienstverlenende karakter van BLOM opleidingen is wat mij getriggerd heeft om te reageren op de functie van Accountmanager binnendienst. De meerwaarde van het certificaat, we zijn hier niet alleen maar bezig met het verkopen van een certificaat. Het verheffen van de intern transportchauffeur en verbeteren van de veiligheid in en rondom magazijnen/ warehouses is iets wat hier iedereen hier uitdraagt. Inbound sales vind ik erg leuk en hier kan ik binnen BLOM nog veel over leren. De open en informele sfeer binnen BLOM opleidingen is heel fijn. Aan de buitenkant zie je niet dat het familiebedrijf is. De platte organisatiestructuur is erg prettig net als de Twentse nuchterheid. Er ligt genoeg uitdaging voor mij om hier nog wat jaren te blijven zitten."

Tijn: "Ik dacht altijd dat ik graag de buitendienst in wilde, maar nu ik hier een paar maanden zit merk ik dat de  saleswerkzaamheden vanuit de binnendienstfunctie echt onwijs leuk zijn. Onderdeel zijn van een team geeft een veilig gevoel. De dynamiek op kantoor is prettig en ik kan nog heel veel leren hier. Wat vooral fijn is dat je de vrijheid en ruimte krijgt. Het is duidelijk binnen welke kaders je dient te blijven, je hoeft hier niet een standaard verkoopverhaal te vertellen. Kijken naar de klantsituatie en wat de wensen van de klant zijn, maakt het dat het heel afwisselend is. Ik hoop nog lang bij BLOM met veel plezier te werken en te groeien op het gebied van verkoop.

Leren door de 2 daagse opleiding heftruck te volgen

Bij BLOM opleidingen vinden we het erg belangrijk dat nieuwe medewerkers zelf ervaren wat het is om een 2 daagse opleiding voor beginners op de heftruck te volgen. Het gaat bij BLOM opleidingen om de verkoop van het leerproces en niet om de verkoop van een papiertje (certificaat). Hoe hebben Tijn en Elisa dit ervaren?

Tijn: "Ik had de training wel onderschat omdat ik dacht “dat doe ik wel even”, maar zowel de eerste als de 2e dag was ik helemaal gesloopt. Ik vond het een erg uitgebreide training met een goede moeilijkheidsgraad. Je wordt voor verschillende werkzaamheden getraind waarbij ik echt wel het gevoel had dat ik die 10 uur rijtijd nodig had om zowel de heftruck als het goed om me heen kijken onder controle te krijgen. Yvonne is een erg enthousiast mens met passie voor haar vak en weet de materie op een erg leuke manier uit te leggen."

Elisa: "Ik ben het helemaal eens met Tijn, er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Was ook compleet gesloopt. Het is wel fijn dat we zelf de training hebben gedaan. We kunnen nu uit eigen ervaring spreken als klanten vragen hebben over de training. En ook uitleggen dat je dit niet zomaar even doet." 

Download het gratis sollicitatiepakket

3 persoonlijke vragen

Waar komen jullie je bed voor uit als je moet werken?

Tijn begint te lachten, KOFFIE!!!! Zonder koffie en een warme douche functioneer ik niet.
Elisa “Het liefst een uitgebreid ontbijt waar ik tot 12 uur op kan teren, maar in de werkelijkheid komt het neer op een snel ontbijt en een kop thee. Ik moet echt iets eten voor ik naar mijn werk ga.

Hoe ziet jullie ideale weekafsluiting eruit? 

Elisa antwoord direct lachend, Eten en Netflixen. Ik vind het heerlijk om na een week werken lekker op de bank te ploffen met lekker eten. En dan het liefst tapas van mijn moeder, dat zijn echt de lekkerste. Ik ben dol op lekker eten Sushi van Blue Sakura, tapas van El Coru. Tijn haakt in; van Sushi en een ijskoud biertje word ik heel blij van na een week werken.  

Wat doen jullie graag in je vrije tijd?

Tijn; sport 4x per week. 2x per week voetbaltraining en 1x per week naar de sportschool en op zaterdag dan een voetbalwedstrijd. In de zomermaanden kun je mij regelmatig vinden op een festival.

Elisa; ik ga graag uit eten en als het mogelijk is weer lekker reizen. Ik heb nog wel een lijstje met bestemmingen waar ik graag heen wil. Japan, Australië, IJsland staan hoog op mijn lijstje. Meestal probeer ik elk jaar naar Spanje te gaan, omdat daar ook deel van mijn roots liggen.

Plaats bericht


Naar top