Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 27 maart 2019
  • Categorie: nieuws

Blom steunt Supporter van elkaar

Bij Blom zijn we al jaren supporter van FC Twente. We hebben de ups, de downs, het kampioenschap en de degradatie meegemaakt. En zoals goede supporters dat doen, steunen we de club ook nu het even wat minder gaat. Juist nu!

Naast supporter van de eerste elftallen zijn we ook supporter van Scoren in de wijk project, Supporter van Elkaar. Een project dat net als het eerste elftal onze steun goed kan gebruiken. Supporter van Elkaar richt zich op gezinnen in Enschede met multi-problematiek. Het doel is om binnen deze gezinnen een gezonde leefstijl te bevorderen en de participatie aan de maatschappij te vergroten. De gezinsleden worden op een positieve manier gemotiveerd en krijgen zo meer zelfvertrouwen. Hierbij is sport de rode draad.

Voor Blom is dit het eerste grote maatschappelijk project waarin we participeren. We waren al een tijdje op zoek naar een project dat bij ons past. We willen graag een relevante bijdrage leveren aan de samenleving en niet alleen maar oog hebben voor commerciële doelen. Toen we werden benaderd voor dit project hebben we geen moment getwijfeld. Met onze kennis en de mogelijkheden die wij bieden, kunnen we van waarde zijn voor velen.

Groep 1 en 2 van Supporter van Elkaar hebben en dag met ons meegelopen. In deze groepen zitten veel mensen die op zoek zijn naar werk. Wij hebben ze op een rustige en gestructureerde wijze kennis laten maken met intern transport. Sandra en Wesley, die in aflevering één van Supporter van Elkaar veelal aan het woord komen, zijn, na de eerste kennismaking, nog een keer bij ons teruggekomen. Vooral Wesley is erg geïnteresseerd in de mogelijkheden bij intern transport. Tijdens een wedstrijd tussen hem en zijn moeder liet hij zien te beschikken over het nodige talent. Wij zouden het fantastisch vinden als wij Wesley kunnen helpen aan de juiste diploma’s waardoor hij meer zelfvertrouwen krijgt en een goede kans maakt op de arbeidsmarkt.

We hebben de mensen uit het project leren kennen als een hele hechte en enthousiaste groep. Wil jij ze ook leren kenen? Volg ze op het YouTube kanaal van FC Twente.

Plaats bericht


Naar top