Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 17 december 2018
  • Auteur: TOM van Blom
  • Categorie: wederverkopers

Restultaten digitaal theorie examen 2018

Wij van BLOM opleidingen zijn continue bezig met het ontwikkelen van de inhoud van onze opleidingen. Begin dit jaar was het tijd voor de inhoud van onze theorie-examens, aangezien deze sterk verouderd waren. De vragen zijn aangepast en met betrekking tot de uitvoer zijn wij per 1 maart jl. overgegaan op het digitaal afnemen van de examens. Voordeel hiervan is dat de resultaten direct na afloop bekend zijn en de cursist zodoende direct weet waar hij/zij aan toe is.

Een andere belangrijke wijziging is dat wij geen lange klassikale theorie-instructie geven, maar de cursisten de benodigde theoriematerialen (een link naar ons digitaal lesboek en heftruckquiz) toe sturen zodat zij het zelfstandig thuis voor kunnen bereiden. Op de lesdag zelf zal de instructeur de inhoud van de theorie behandelen in de praktijk, ons motto is namelijk niet voor niets ‘Learning by Doing’.

Het digitale theorie-examen biedt ons daarnaast ook de mogelijkheid om het in meerdere talen uit te voeren. Bij aanvang van het examen kan de cursist zelf de keuze maken tussen de uitvoer in het Nederlands, Engels of Duits. Heeft de cursist moeite met het lezen? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook de mogelijkheid voor een audio voorleesexamen. De cursist kan hiervoor een koptelefoon krijgen van de instructeur, zodat hij in alle rust het examen kan maken. Dit audio examen is ook mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Nu 2018 ten einde loopt is het tijd om de resultaten te delen. In bovenstaande animatie is inzichtelijk wat het slagingspercentage is van ons nieuwe digitale examen. Conclusie, de afgelopen 9 maanden is het gemiddelde slagingspercentage ruim 90%, een goede voorbereiding is dus echt noodzakelijk om het examen positief at te ronden. Ben je benieuwd hoe het examen er nu uitziet? Maak dan eens onze heftruckquiz. 

https://www.blomopleidingen.nl/theorie-heftruck/

Plaats bericht


Naar top