Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 30 mei 2016
  • Auteur: Maarten Dullaert
  • Categorie: bedrijven

Portal Power voor het HRM

BLOM verbetert en verheft. Ook op het gebied van klantgemak. Samen met Chainwise heeft BLOM opleidingen het online inschrijven naar een hoger niveau getild. Een snelgroeiend aantal relaties (bedrijven, cursisten en particulieren) ontvangen inlogcodes en ervaren het grote comfort van het zelf kunnen inschrijven en beheren van de eigen gegevens. Dat noemen we Portal Power!

EENVOUD EN OVERZICHT

Na het inloggen op het Extranet ziet de HR-manager/ Opleidingscoördinator de eigen medewerkers. De behaalde cursussen per medewerker en wie is er aan de beurt om een cursus te volgen. De HR-manager/ Opleidingscoördinator plant en direct wordt zichtbaar gemaakt welke cursus wanneer wordt gegeven, de cursist wordt per omgaande geïnformeerd. Er kan direct online worden ingeschreven op een cursus, aanvragen kunnen direct worden verwerkt. Allemaal informatie die direct voor u beschikbaar is in het Extranet op het tijdstip wanneer het u uitkomt!
 

Download het gratis beoordelingsformulier


HET COMFORT VAN ONLINE INSCHRIJVEN

U bespaart met online inschrijven niet alleen tijd door het reduceren van handelingen (het hinderlijk overtypen van e-mails of aannemen van telefoontjes is verleden tijd). U heeft in één oogopslag alle informatie op het door u gewenste moment.

BLIJVEN VERBETEREN

Ook wat de technische ontwikkelingen betreft leggen BLOM opleidingen en Chainwise de lat hoog. ChainWise werkt op dit moment aan het responsive maken van het portaal (schaalbaar naar tablet en smartphone schermformaten). Tijd en werkplek onafhankelijk oftewel optimale Portal Power.  

Plaats bericht


Naar top