Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 14 november 2017
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: nieuws

Voorbeeld sollicitatiebrief, CV & sollicitatietips voor een droombaan in de wereld van intern transport.

Je bent al fulltime aan het werk? Je brengt dan meer tijd op de werkvloer door dan met vrienden en familie. Een baan en een carrière waar je helemaal happy mee bent is dan zeker geen overbodige luxe. Maar als je dit artikel aan het lezen bent, dan ben je waarschijnlijk toch aan het overwegen om een overstap te maken. Misschien ben je al aan het solliciteren en lukt het niet? Als het zo’n belangrijk aspect van je leven is, waarom lukt het de meeste dan niet om die droombaan te veroveren? In dit artikel gaan we hier verder op in.

 

Download het gratis sollicitatiepakket

 

Het lukt toch niet

Dat is een veel gehoorde opmerking. Op een of andere manier wachten we op dat magische moment. Het moment dat alles op zijn plek lijkt te vallen. Nu is niet de juiste tijd, over een half jaar komt het beter uit, ik wacht eerst tot dat… allemaal redenen die eigenlijk niets zeggen. Het magische moment dat alles op zijn plek valt komt niet vanzelf. Je moet hier mee aan de slag gaan en het moment zelf creëren.

We weten vaak wel dat het een belangrijke stap is om te gaan solliciteren. Daarom staat er ook een druk op en heb je het gevoel dat je niet mag falen. Om de kans te verkleinen dat het mislukt wachten we op dat speciale moment. Het wachten is minder pijnlijk dan een afwijzing ontvangen. Het is eigenlijk de angst om afgewezen te worden die je weerhoudt om te slagen. Maar weet je wat de ironie hier nu van is? Als je het niet gaat proberen dan lukt het zeker niet.

 

Zonder spijt terugkijken

Als je overweegt om van baan te wisselen of voor het eerst aan de slag te gaan in de wereld van intern transport wacht dan niet langer en start met solliciteren. Maak een keuze op basis van wat je echt graag wilt en wat je echt belangrijk vindt. Ben je nu aan het werk en vind je het echt wel leuk? Blijf niet werken omdat je denkt dat er niemand anders op je zit te wachten. Omdat je er via via bent ingerold en dat je daarna niet meer verder hebt gedacht over andere mogelijkheden. Of omdat je niet buiten je comfortzone durft te gaan.

Als jij het beste met jezelf voor hebt en je denkt al lang na over een baan in de wereld van intern transport, wacht dan niet langer en start met solliciteren. Jij verdient die droombaan en wij helpen je graag op weg.

 

Meelopen

De weg naar een nieuwe baan kan soms anders zijn dan je van tevoren had voorgesteld. Heb je een organisatie op het oog maar die heeft geen vacatures? Vraag dan eens na of je een dag of enkele dagen mag meelopen in plaats van er te solliciteren. Zo krijg jij een nog betere indruk van het bedrijf en wat het betekent om daar als heftruckchauffeur aan de slag te gaan. Verder krijgt het bedrijf een goede indruk van jou, als er een vacature is zullen ze je sneller overwegen.

 

Sollicitatiepakket

In ons sollicitatiepakket gaan we verder in op de zoektocht naar die droombaan. We geven je tips voor het solliciteren, tips voor het schrijven van je CV en zelfs een voorbeeld sollicitatiebrief.

 

Download het gratis sollicitatiepakket

 

Heel veel succes

Wij wensen je ontzettend veel succes met de zoektocht naar je droombaan. Uiteraard kunnen wij je ook helpen met het behalen van de juiste certificaten als je aan de slag wilt gaan met een heftruck, reachtruck of hoogwerker.

Plaats bericht


Naar top