Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 16 juli 2019
  • Auteur: Tom van BLOM
  • Categorie: nieuws

21ste opleidingslocatie BLOM opleidingen in Zoetermeer

Per 1 juli heeft BLOM opleidingen 21 opleidingslocaties door heel Nederland. De 21ste locatie is gevestigd in Zoetermeer. Hiermee wordt de whitespot in de regio Westland / Groene Hart opgevuld. Er bestond al een tijd de wens om in deze regio een locatie te openen. Vanaf 1 september starten we met de opleidingen in Zoetermeer.

Opleidingslocatie Zoetermeer

De totstandkoming van deze locatie is ontstaan door een uitvoeringsovereenkomst met evofenedex. Wij zijn trots op onze rol van uitvoeringspartner een stuk erkenning voor onze visie op het gebied van veiligheid in het magazijn. Voor onze huidige klanten is de locatie Zoetermeer een uitkomst, een vestiging in deze regio stond hoog op het verlanglijstje van onze landelijke relaties. We starten vanaf 1 september met Heftruck & Reachtruck trainingen. In de toekomst hopen we dit te kunnen uitbreiden met hoogwerker en hijsen.

“Op jaarbasis gebeuren er nog altijd te veel ongevallen. Er vinden naar schatting 150 ernstige ongevallen per jaar met heftrucks plaats. Wij willen met het opleiden van cursisten zorgen voor meer bewustwording en de juiste competenties van intern transportchauffeurs". Aldus Roy Groothuis, Directeur BLOM opleidingen

Code Gezond en Veilig Magazijn

In de afgelopen decennia heeft zowel BLOM opleidingen als evofenedex een stevige positie opgebouwd als kwaliteitsmerk op het gebied van intern transportopleidingen. Door eerdere samenwerking bij de Code Gezond en Veilig Magazijn hebben beide organisaties geleerd dat hun visies op veilig werken in het magazijn overeenkomen.

Door de bundeling van krachten bieden BLOM opleidingen als evofenedex nu heel logistiek Nederland altijd de keuze voor een opleiding in de buurt met startgarantie en de kwaliteit die nodig is om in het magazijn of distributiecentrum veilig en efficiënt te kunnen werken.

Nederland telt ruim 100.000 bedrijven met een magazijn. Hier werken zo’n 600.000 mensen – van de heftruckchauffeur die met volle pallets door het magazijn rijdt tot de orderpicker die online bestellingen klaarmaakt voor verzending. Een goed geoliede goederenstroom begint en eindigt in het magazijn. En goed opgeleide medewerkers zijn hierbij onmisbaar.

Download het gratis beoordelingsformulier

Plaats bericht


Naar top