Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 20 september 2016
  • Auteur: Maarten Dullaert
  • Categorie: bedrijven

BLOM opleidingen neemt Arvelo in Geleen over

Per 1 december 2016 zal BLOM opleidingen alle bedrijfsactiviteiten van Arvelo in Geleen overnemen. In de overgangsperiode tot 1 december zal BLOM opleidingen de nieuwe locatie Geleen per direct toevoegen als opleidingslocatie voor het uitvoeren van opleidingen voor bestuurders van een heftruck, reachtruck of stapelaar in Zuid-Limburg.

In 2014 heeft BLOM opleidingen reeds de opleidingsactiviteiten van Arvelo in Venlo overgenomen. Beide partijen zijn met elkaar in contact gebleven met de volledige overname per 1 december als eindresultaat.  BLOM opleidingen is erg blij met de overname van Arvelo en de toevoeging van de opleidingslocatie Geleen aan haar landelijk netwerk van opleidingslocaties voor het opleiden van intern transportbestuurders.

“De kans om een sterke regionale opleider over te nemen, konden we niet laten schieten” zegt Roy Groothuis, operationeel directeur van BLOM opleidingen. “Daarnaast komen we aan de wens van een aantal landelijke relaties tegemoet om in Zuid-Limburg heftruckopleidingen via open inschrijvingen aan te bieden.” Op den duur zal BLOM opleidingen ook starten met hoogwerker -en hijsopleidingen op de locatie in Geleen.

Foto: Roy Groothuis en Henk Rebergen tekenen de overnameovereenkomst

Kansen in Zuid-Limburg

Met de toename van de logistieke bedrijvigheid in Limburg zijn ook goed geïnstrueerde reachtruck –en heftruckchauffeurs in Zuid-Limburg schaars. BLOM opleidingen wil graag de arbeidsmarkt in Zuid-Limburg helpen met het juist instrueren van beginnende reachtruck –en heftruckchauffeurs. We dagen de recruiters van bedrijven en intercedenten uit om eens na te denken over het gaan opleiden van vrouwen en ‘gamers’ als bestuurders van intern transportmaterieel.

Huidige eigenaar Henk Rebergen van Arvelo vindt dat hij in BLOM opleidingen de juiste partij heeft gevonden om alle bedrijfsactiviteiten van Arvelo aan over te dragen. “Natuurlijk voelt het raar om Arvelo over te dragen, maar het is goed zo. Mijn cursisten en relaties zijn in goede handen. Daar heb ik het volste vertrouwen in.” zegt Henk Rebergen. Na de officiële overname per 1 december gaat Henk als zelfstandige verder en zal hij bedrijven adviseren bij hun logistieke vraagstukken. “Daar ligt mijn passie!”

Haal ook in Limburg het heftruckcertificaat bij BLOM opleidngen!

Plaats bericht


Jan Boverhof

Geplaatst op: 22 september 2016

"Gefielisieteert Roy, en heel Blom Opleidingen, met deze overname. Groet`n uut mooi Drenthe."

Naar top