Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Woon of werk je in Limburg? En wil jij of jouw medewerker graag een heftruckcertificaat halen? Dat is bij BLOM opleidingen geen probleem. De heftruckopleidingen worden op 21 eigen locaties in Nederland gegeven en op deze manier is er altijd één in de buurt. Dus ook in Limburg is het geen probleem om het heftruckcertificaat te halen. We hebben een opleidingslocatie in Geleen, Heerlen en Venlo.

Heftruckcertificaat behalen in Limburg

Met een heftruckcertificaat maak je een betere kans op de arbeidsmarkt en werk je veiliger in de logistieke sector. In Limburg hebben we een heftruckcertificaat Limburglocatie in Venlo en Geleen waar het heftruckcertificaat behaald kan worden en onlangs is er een locatie overgenomen in Geleen. Dit maakt dat we zowel in Noord-Limburg als Zuid-Limburg onze opleidingen kunnen aanbieden. BLOM opleidingen is op deze manier altijd in de buurt.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat in Limburg

De logistieke sector is er één waar een verhoogd risico bestaat voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Met personeel dat in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat vergroot je de veiligheid en ontstaat er een veiligere werkomgeving. Chauffeurs met een geldig certificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken.

Aanbod van opleidingen in Limburg

Zoals eerder aangegeven is er de mogelijkheid om het heftruckcertificaat in Limburg te behalen op drie verschillende locaties. We hebben een opleidingscentrum in zowel Geleen, Heerlen als Venlo. Op alle locaties in Limburg is het mogelijk om het certificaat te behalen en/of te verlengen. Er bestaat de mogelijkheid om in Limburg als beginner de basisopleiding heftruck te volgen. Deze opleiding is voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. De cursisten leren bij BLOM op een efficiënte en veilige manier hoe ze een heftruck moeten besturen. In Limburg is het verder nog mogelijk om de gevorderde en expert variant van de opleiding te volgen. Het kan zijn dat je al ervaring hebt opgedaan als heftruckchauffeur maar dat je nog niet in het bezit bent van een heftruckcertificaat. Dan is de gevorderde opleiding perfect om het certificaat te halen. Heb jij of je medewerker een heftruckcertificaat gehaald en is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding ideaal! Met deze opleiding kun je het certificaat verlengen. Bij BLOM opleidingen is dit zo geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland in te plannen en dus ook bij onze locaties in Limburg, Geleen en Venlo.

Heftruckcertificaat Limburg: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen in Limburg kan in slechts twee dagen. Met ervaring kan het zelfs nog korter. De kosten voor het behalen van het certificaat vindt u hier. Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van vijf jaar en wanneer deze is verlopen moet je deze verlengen. Wij bieden hier een herhalingscursus van een halve dag voor aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 21 locaties en drie van deze locaties bevinden zich in Limburg. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen.

 

Naar top