Woont of werkt u in Limburg en wilt u of uw medewerker graag een heftruckcertificaat halen? Dat is bij BLOM opleidingen geen probleem. De heftruckopleidingen worden op 20 eigen locaties in Nederland gegeven en op deze manier is er altijd één in de buurt. Dus ook in Limburg is het geen probleem om het heftruckcertificaat te halen. We hebben een opleidingslocatie in Geleen, Heerlen en Venlo.

Heftruckcertificaat behalen in Limburg

Met een heftruckcertificaat maakt u een betere kans op de arbeidsmarkt en werkt u veiliger in de logistieke sector. In Limburg hebben we een locatie in Venlo en Heerlen waar het heftruckcertificaat behaald kan worden en onlangs is er een locatie overgenomen in Geleen. Dit maakt dat we zowel in Noord-Limburg als Zuid-Limburg onze opleidingen kunnen aanbieden. BLOM Opleidingen is op deze manier altijd in de buurt.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat in Limburg

De logistieke sector is er één waar een verhoogd risico bestaat voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Met personeel dat in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat vergroot u de veiligheid en ontstaat er een veiligere werkomgeving. Chauffeurs met een geldig certificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken.

Aanbod van opleidingen in Limburg

Zoals eerder aangegeven is er de mogelijkheid om het heftruckcertificaat in Limburg te behalen op 3 verschillende locaties. We hebben een opleidingscentrum in zowel Geleen, Heerlen als Venlo. Op alle locaties in Limburg is het mogelijk om uw certificaat te behalen en/of te verlengen. Er bestaat de mogelijkheid om in Limburg als beginner de basisopleiding heftruck te volgen. Deze opleiding is voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. De cursisten leren bij BLOM op een efficiënte en veilige manier hoe ze een heftruck moeten besturen. In Limburg is het verder nog mogelijk om de gevorderde en expert variant van de opleiding te volgen. Het kan zijn dat u of uw medewerker al ervaring heeft opgedaan als heftruckchauffeur maar dat deze nog niet in het bezit is van een heftruckcertificaat. Dan is de gevorderde opleiding perfect om het certificaat te halen. Heeft u of uw medewerker een heftruckcertificaat gehaald en is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding ideaal! Met deze opleiding kunt u het certificaat verlengen. Bij BLOM opleidingen is dit zo geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland in te plannen en dus ook bij onze locaties in Limburg, Geleen, Heerlen en Venlo.

Heftruckcertificaat Limburg: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen in Limburg kan in slechts twee dagen. Met ervaring kan het zelfs nog korter. De kosten voor het behalen van het certificaat vindt u hier. Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van 5 jaar en wanneer deze is verlopen moet u deze verlengen. Wij bieden hier een herhalingscursus van een halve dag voor aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 20 locaties en 3 van deze locaties bevinden zich in Limburg. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal uw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen.

 

Naar top