Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen

Een heftruckopleiding Venlo, een heftruckcertificaat vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Heftruckcertificaat haal je op de logistieke hotspot Venlo natuurlijk op de opleidingslocatie van BLOM opleidingen in Venlo aan de Sondert. Als expert in het uitvoeren op 19 opleidingslocaties in Nederland ben je bij ons aan het juiste adres en helpen we je met het verbeteren van de heftruckchauffeurs. een vakman of de heftruck levert immers geld op.

Heftruckopleiding in Venlo, een serieuze zaak

BLOM opleidingen Venlo neemt het behalen van een heftruckcertificaat serieus. Een heftruck lijkt misschien voor sommigen een leuk, geinig en simpel karretje met een vrolijke kleur, maar dat is het absoluut niet. Een Heftruck kan tot een aantal ton wegen en dat maakt hem zwaarder dan de duurste Mercedes. En hoewel je met die Mercedes misschien wel even los wilt op de Duitse snelweg is dat met een heftruck in een magazijn geen goed idee. Jaarlijks raken bijna honderd heftruckchauffeurs beklemd onder hun eigen heftruck. Dat is iets wat wij met onze heftruckopleiding in Venlo willen voorkomen.


Heftruckcertificaat behalen in Venlo, volledig en breed opgeleid

Tijdens de heftruckopleiding in Venlo wisselen we theorie en parktijk met elkaar af. Voordat je jouw heftruckcertificaat in Venlo haalt willen we dat je volledige controle hebt over jouw heftruck. Dit doen we doormiddel van verschillende oefeningen. We hebben een speciale opleidingslocatie ingericht waarin hindernissen en verschillende soorten ladingen staan opgesteld. Je leert bij BLOM opleidingen rijden op verschillende soorten heftrucks; met drie of vier wielen, bij elkaar of juist buiten de heftruck met een joystick of met een stuur. Daarnaast leren we je tijdens de heftruckopleiding in Venlo ook werken met de electropallettruck en de stapelaar. Zodat je straks veilig aan de slag kunt.

 

Kies de heftruckopleiding in Venlo die bij jouw ervaring past

Er zijn drie verschillende heftruckopleidingen in Venlo. Er is een basisopleiding voor beginners, een opleiding voor gevorderden en een herhalingscursus voor experts. Geef je op voor de heftruckopleiding in Venlo die bij jou past. Aansluitend aan de opleiding vindt een heftruck theorie en praktijk examen plaatsvinden. Wanneer deze voldoende is bevonden krijg je jouw heftruckcertificaat in Venlo. Dit heftruckcertificaat is niet alleen geldig in Venlo, BLOM certificaten zijn erkend door heel Europa. 

Naar top