Open filter

Een heftruckopleiding Venlo, een heftruckcertificaat vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Heftruckcertificaat haal je op de logistieke hotspot Venlo natuurlijk op de opleidingslocatie van BLOM opleidingen in Venlo aan de Sondert. Als expert in het uitvoeren op 19 opleidingslocaties in Nederland ben je bij ons aan het juiste adres en helpen we je met het verbeteren van de heftruckchauffeurs. een vakman of de heftruck levert immers geld op.

Heftruckopleiding in Venlo, een serieuze zaak

BLOM opleidingen Venlo neemt het behalen van een heftruckcertificaat serieus. Een heftruck lijkt misschien voor sommigen een leuk, geinig en simpel karretje met een vrolijke kleur, maar dat is het absoluut niet. Een Heftruck kan tot een aantal ton wegen en dat maakt hem zwaarder dan de duurste Mercedes. En hoewel je met die Mercedes misschien wel even los wilt op de Duitse snelweg is dat met een heftruck in een magazijn geen goed idee. Jaarlijks raken bijna honderd heftruckchauffeurs beklemd onder hun eigen heftruck. Dat is iets wat wij met onze heftruckopleiding in Venlo willen voorkomen.


Heftruckopleiding Venlo, volledig en breed opgeleid

Tijdens de heftruckopleiding in Venlo wisselen we theorie en parktijk met elkaar af. Voordat u uw heftruckcertificaat in Venlo haalt willen we dat u volledige controle heeft over uw heftruck. Dit doen we doormiddel van verschillende oefeningen. We hebben een speciale opleidingslocatie ingericht waarin hindernissen en verschillende soorten ladingen staan opgesteld. U leert bij BLOM opleidingen rijden op verschillende soorten heftrucks; met drie of vier wielen, bij elkaar of juist buiten de heftruck met een joystick of met een stuur. Daarnaast leren we u tijdens de heftruckopleiding in Venlo ook werken met de electropallettruck en de stapelaar. Zodat u straks veilig aan de slag kunt.

 

Kies de heftruckopleiding in Venlo die bij uw ervaring past

Er zijn drie verschillende heftruckopleidingen in Venlo. Er is een basisopleiding voor beginners, een opleiding voor gevorderden en een herhalingscursus voor experts. Geef u op voor de heftruckopleiding in Venlo die bij u past. Aansluitend aan de opleiding zal een heftruck theorie en praktijk examen plaatsvinden. Wanneer deze voldoende is bevonden krijgt u uw heftruckcertificaat in Venlo. Dit heftruckcertificaat is niet alleen geldig in Venlo, BLOM certificaten zijn erkend door heel Europa. 

Naar top