Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een opleiding VCA doet u in Etten-Leur bij BLOM opleidingen
 

Een VCA-cursus kunt u bij BLOM opleidingen volgen in Etten-Leur. Vaak is het zo dat uw opdrachtgevers een VCA-training verplicht stellen, u kunt u bij ons de opleiding volgen in Etten-Leur en uw PBNA-certificaat behalen.

 

Wat is VCA en waarom heb ik dat nodig?

VCA betekend VGM checklist aannemers, VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Veel ondernemingen in de techniek- of bouwsector hebben regelmatig te maken met risicovolle werkzaamheden, wanneer u als werknemer of contractor werkt met een aannemersbedrijf stelt dit bedrijf een VCA-opleiding verplicht. U kunt uw opleiding VCA bij ons in Etten-Leur doen.

 

De VCA-opleiding in Etten-Leur

U kunt de opleiding VCA in Etten-Leur op twee verschillende manieren doen. U kunt zich opgeven voor een klassikale training of kiezen voor cursus zelfstudie via het e-learning programma. Het e-learning programma voert u online uit op uw computer. De opleidingstijd bedraagt dan ongeveer 5 uur, afhankelijk van uw eigen studiesnelheid. Wanneer u voldoende heeft geoefend kunt u een afspraak maken voor het examen in Etten-Leur (of een andere locatie).

De klassikale VCA-training begint doordeweeks om 8:30 en eindigt om 16:00. Wanneer u deze VCA-cursus in Etten-Leur volgt geven wij u automatisch op voor het examen. Dit examen zal aansluitend plaats vinden en duurt één uur. Het VCA-examen zal afgenomen worden met toezicht van de Examenkamer.

 

PBNA-certificaat

Wanneer u de opleiding en het examen met een voldoende afsluit ontvangt u in Etten-Leur het erkende PBNA-certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar. Naast VCA-opleidingen in Etten-Leur biedt BLOM opleidingen nog meer opleidingen binnen de BHV maar ook voor het interntransport zoals de heftruck, reachtruck, hijsen en de hoogwerker.

Naar top