Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Uw VCA-diploma haalt u Venlo
 

Wilt u een VCA-training volgen in Venlo? Dan kunt u zich aanmelden bij BLOM opleidingen. BLOM opleidingen is gespecialiseerd in het geven van verschillende trainingen, en heeft vestigingen door heel Nederland. Zo is er ook een vestiging in Venlo waar BLOM opleidingen VCA-trainingen geeft.

 

Klassikale VCA in Venlo of zelfstudie thuis?

De klassikale training VCA begint in Venlo om 8:30 en eindigt om 16:00 tijdens de VCA-training bereiden wij u voor op het VCA-examen dat aansluitend zal plaatsvinden in Venlo. U kunt ook kiezen voor een zelfstudie-pakket ook wel e-learning. Deze VCA-opleiding volgt u dan zelfstandig, online achter uw eigen computer. U kunt dan werken in uw eigen studietempo en stoppen en hervatten wanneer u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld een uurtje per dag studeren. Wanneer u zich voldoende heeft voorbereid op het VCA-examen kunt u zich bij BLOM opleidingen in Venlo inschrijven om het VCA-examen te komen maken.

 

Tijdens de VCA-training behandelen we de volgende onderwerpen:

 

- Arbo-wetgeving

- Gevaarlijke stoffen & etikettering

- Veilig werken met elektriciteit

- Brand- en explosiegevaar

- Werken in besloten ruimten

- Werkplekeisen algemeen

- Hijs- en hefwerktuigen

- Werken op hoogte

- Handgereedschap & gereedschapsmachines

- Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

Het VCA-examen in Venlo

Het VCA-examen zal in Venlo onder surveillance van de Examenkamer plaatsvinden. Wanneer u het examen met een voldoende behaald ontvangt u van ons het erkende PBNA-diploma. Dit erkende VCA diploma heeft een geldigheid van 10 jaar.

 

BLOM opleidingen biedt meer

BLOM opleidingen verzorgt ook BHV-opleidingen en opleidingen voor het intern transport zoals heftruck, reachtruck, bobcat, hijsen en de hoogwerker.

Naar top