Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Uw VCA-examen doet u natuurlijk gewoon in Amsterdam
 

Wilt u graag snel een VCA-cursus volgen in Amsterdam? Dan beschikt BLOM opleidingen Amsterdam over een opleiding, locatie en vakkundige instructeurs die dit voor u kunnen verzorgen. U kunt bij BLOM VCA-opleidingen in Amsterdam binnen één dag uw VCA-certificaat behalen met een geldigheid van 10 jaar. Doordat wij beschikken over eigenlocaties en vaste instructeurs in loondienst kunt u bij ons zeer snel uw VCA-opleiding volgen. Kijk voor de beschikbare VCA-opleidingen hier en plan direct uw VCA-opleiding in, in Amsterdam. U kunt ook bij ons terecht voor een heftruckopleiding, een reachtruckopleiding of een combinatie van deze opleidingen, de stapelaarcursus krijgt u dan gratis

 

VCA is een afkorting voor:

VCA is een afkorting voor checklist aannemers VGM, VGM is een afkorting voor veiligheid, gezondheid en milieu. Veel bedrijven die werkzaam zijn in risicovolle omgevingen of/ en daar risicovolle werkzaamheden uitvoeren verplichten hun medewerkers in het bezit te zijn van een goede VCA-opleiding en een geldig VCA-certificaat. Voor een goede VCA-opleiding en het behalen of het verlengen van uw VCA-certificaat kunt u bij ons in Amsterdam terecht.

 

Bij BLOM VCA opleidingen in Amsterdam een keuze uit twee VCA-opleidingen

U kunt bij BLOM opleidingen in Amsterdam een keuze maken uit de volgende twee opleidingen:

De eendaagse VCA-cursus in Amsterdam

De VCA-zelfstudie door middel van een e-learning cursus

Voor beide opleidingen is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist.

 

De eendaagse VCA-cursus in Amsterdam

De eendaagse VCA-cursus in Amsterdam start op maandag tot en met vrijdag om 8:30. De opleiding zal rond 15:45 worden afgerond waarna aansluitend het VCA-examen in Amsterdam zal plaatsvinden. Tijdens deze opleiding behandelen onze vakkundige instructeurs de lesstof actief. Er is voldoende ruimte voor het stellen van uw vragen. Halverwege de opleiding starten we met het doornemen van oefen toetsen. U bent aan het einde van de dag dus goed voorbereid op het maken van het VCA-examen en kunt goed werken volgens de VCA-normen. Voor het VCA-examen melden wij u automatisch aan wanneer u zich opgeeft voor de eendaagse VCA-cursus.

 

De VCA-cursus d.m.v. zelfstudie met het examen in Amsterdam

Het zelfstudie programma van BLOM opleidingen rijken wij u aan door middel van een e-learning pakket. U kunt deze VCA-training online achter uw eigen computer volgen. U kunt pauzeren en hervatten wanneer u daar aan toe bent en op deze manier studeren in uw eigen tempo. De informatie wordt door een voice-over gegeven en het volgen van de opleiding duurt (afhankelijk van uw studietempo) ongeveer 5 uur. Indien u al bekend bent met een bepaald hoofdstuk kunt u dit hoofdstuk overslaan en direct de bijgevoegde oefentoets maken. Ook is het mogelijk om hoofdstukken te herhalen. Wanneer u zich voldoende heeft voorbereid op het VCA-examen kunt u zich daarvoor zelf opgeven. U maakt het VCA-examen in Amsterdam of op een andere gewenste locatie.

 

Het VCA-examen in Amsterdam

Het VCA-examen bedraagt ongeveer één uur en wordt afgenomen onder surveillance van iemand van de Examenkamer. Wanneer u voor dit examen bent geslaagd ontvangt u van ons het VCA-diploma. Dit is een algemeen erkend PBNA-certificaat en heeft een geldigheid van 10 jaar. De komende 10 jaar bent u dus in het bezit van het vereiste VCA-diploma en na die 10 jaar kunt u opnieuw een VCA-opleiding volgen en het VCA-examen maken in Amsterdam.

 

In Amsterdam komt u in aanmerking voor groepskorting of trainingen op locatie

Indien u uzelf met meerdere mensen of een hele groep wilt opgeven om in eenkeer de VCA-cursus te volgen en het VCA-examen te maken in Amsterdam kunt u in aanmerking komen voor groepskorting. Neem contact op met onze instructeurs in Amsterdam voor de mogelijkheden. Ook kunnen onze instructeurs de VCA-opleiding op uw locatie komen geven ook daarvoor raden wij u aan contact op te nemen met onze instructeurs in Amsterdam.

Naar top