Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Uw VCA-diploma haalt u bij BLOM in Schiedam
 

Wilt u een VCA-cursus doen in Schiedam? Bij BLOM opleidingen kunt u uw VCA-cursus volgen zoals u dat wilt. Met VCA-zelfstudie of VCA-klassikaal in Schiedam.

 

VCA

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM= Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Veel bedrijven hebben VCA of vragen om VCA-gecertificeerde bedrijven en medewerkers. Deze ondernemingen voeren regelmatig risico volle werkzaamheden uit in risico volle omgevingen. Wanneer u werknemer of contractor bent van een aannemer en je opdrachtgevers stellen het VCA certificaat verplicht kun je een opleiding VCA bij BLOM in Schiedam volgen. Een specifieke vooropleiding is daarvoor niet nodig.

 

VCA opleiding in Schiedam

De klassikale VCA-opleiding van BLOM opleidingen in Schiedam start op doordeweekse dagen om 8:30 en eindigt om 16:00. Tijdens deze dag bereiden we u voor op het aansluitende VCA-examen dat om 16:00 zal plaatsvinden en ongeveer een uur in beslag neemt.

 

VCA zelfstudie met het examen in Schiedam

De zelfstudie VCA-training doet u online achter uw eigen computer. Doormiddel van een voice-over zal de lesstof met u worden doorgenomen en na elk hoofdstuk is er een oefentoets. U kunt hoofdstukken die u al kent overslaan en hoofdstukken die u lastig vind herhalen. Wanneer u zich voldoende heeft voorbereid met de online VCA-cursus kunt u het VCA-examen aanvragen in Schiedam.

 

Examen VCA in Schiedam

Het VCA-examen zal plaatsvinden onder het toezien van de Examenkamer in Schiedam. Wanneer u het examen met een voldoende afsluit ontvangt u van BLOM VCA-opleidingen in Schiedam het erkende PBNA-diploma met een geldigheid van 10 jaar.

 

Naast VCA-opleidingen bied BLOM ook opleidingen binnen het interntransport en voor BHV. Bij intern transport opleidingen kunt u denken aan een heftruckcursus, reachtruckcursus, bobcattraining, autolaadkraanopleidinghijsen of voor het behalen van het hoogwerkercertificaat.

Naar top