Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een VCA-training in Heerenveen met de vakkundige instructeurs van BLOM opleidingen
 

Bent u opzoek naar een VCA-opleiding die u goed voorbereid op het VCA-examen in Heerenveen? Dan kunt u zich nu opgeven. BLOM VCA-opleidingen in Heerenveen bereid u met een klassikale of online cursus voor op het VCA-examen zodat u er vrijwel zeker van kunt zijn dat u in één keer het VCA-examen zult halen.

 

Opleiding VCA in Heerenveen

Veel aannemers stellen verplicht dat wanneer u werkzaamheden voor hen verricht u in het bezit bent van een VCA-diploma. Voor het behalen van dat VCA-diploma is het mogelijk bij BLOM opleidingen in Heerenveen een VCA-cursus te volgen die u voorbereid op dat examen. U kunt dat klassikaal bij ons doen. De klassikale VCA-training start op doordeweekse dagen in Heerenveen om 8:30 en eindigt om 16:00. Aansluitend is het VCA-examen, ook in Herenveen, dat zal worden afgenomen onder toeziend oog van de Examenkamer. Wanneer u opgeeft voor de VCA-cursus in Heerenveen vragen wij direct het examen voor u aan, dit hoeft u dus niet zelf te doen.

 

Online VCA-training

U kunt er ook kiezen voor een VCA-cursus zelfstudie. U ontvangt de VCA-training dan doormiddel van een e-learningprogramma en kunt in uw eigen studietempo, thuis, achter de computer zich online voorbereiden op het examen VCA en hoeft dan nog niet af te reizen naar Heerenveen. De uitleg wordt gedaan door een voice-over, wanneer u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan, in de VCA-e-learning-cursus zitten oefentoetsen zodat u kunt zien of u de stof heeft begrepen. U kunt altijd terug of vooruit kijken en toetsen opnieuw oefenen. U kunt ook pauzeren wanneer u dat wilt. Uw vorderingen worden online bijgehouden u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer bijvoorbeeld de internetverbinding wegvalt. Wanneer u klaar bent met de voorbereidingen of bent begonnen kunt u zich opgeven voor het VCA-examen. Dit examen zal plaatsvinden in Heerenveen onder het toezien van de Examenkamer.

 

Erkend VCA-diploma in Herenveen

Wanneer u het examen met een voldoende afrond krijgt u van ons in Heerenveen het erkende PBNA-diploma. Dit VCA-certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar. BLOM opleidingen bied naast VCA-opleidingen in Herenveen nog meer opleidingen aan door heel Nederland. Zo is er een heftruckopleiding, een reachtruckopleiding, een opleiding veilig hijsen en een opleiding veiligwerken met de hoogwerker.

Naar top