Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Online of klassikaal uw opleiding VCA met het examen in Houten
 

Wilt u een VCA-cursus volgen in Houten? Dat kan! BLOM opleidingen heeft opleidingslocaties voor VCA, BHV, heftruck, reachtruck, hoogwerker, en hijsen door het hele land. Zo is er ook de mogelijkheid om een cursus VCA te volgen in Houten.

 

Verplicht VCA

De meeste aannemers stellen bij hun contractors verplicht dat zij welken volgens de VCA-richtlijnen en daar een VCA-opleiding voor hebben gevolgd en in het bezit zijn van een VCA-diploma. U kunt daarvoor een VCA-training bij ons volgen in Houten. Aansluitend aan de VCA-training zal het examen VCA bij ons in Houten plaatsvinden.

 

Zelfstudie of klassikale lessen in Houten

U kunt op twee verschillende manieren de VCA-opleiding doen. U kunt kiezen voor een zelfstudie of een klassikale VCA-opleiding in Houten. De zelfstudie kunt u doen door middel van een e-learningsprogramma. Deze opleiding volgt u dan online via uw computer. U kunt pauzeren wanneer u wilt en werken op uw eigen studietempo. Door middel van een voice-over wordt de stof uitgelegd. Wanneer u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan en de oefentoets maken. Mocht blijken dat u nog niet voldoende op de hoogte bent kunt u het hoofdstuk alsnog doornemen. Wanneer u voldoende geoefend heeft kunt u zich opgeven voor het examen VCA in Houten. U kunt ook kiezen voor een klassikale opleiding VCA in Houten. Onze instructeurs nemen de lesstof dan samen met u door. De VCA-opleiding start op doordeweekse dagen om 8:30 in Houten en eindigt om 16:00. Aansluitend zal het examen plaatsvinden waarvoor we u automatisch inschrijven.

 

VCA-examen in Houten

Het VCA-examen zal plaatsvinden onder toeziend oog van de Examenkamer. Wanneer u het VCA-examen in Houten met een voldoende afrond ontvangt u van ons het PBNA-certificaat met een geldigheid van 10 jaar.

Naar top