Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een vakkundige en duidelijke VCA training doet u in Arnhem

Is een VCA-opleiding voor uw werk belangrijk en wilt u deze VCA-opleiding graag in de omgeving van Arnhem volgen? BLOM opleidingen beschikt over 20 eigen opleidingslocaties in Nederland. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt. Er is dus ook een VCA-opleidingslocatie op maar 20 kilometer afstand van Arnhem. Op deze opleidingslocatie biedt BLOM opleidingen ook opleidingen aan voor de heftruck, reachtruck, veilig hijsen en de hoogwerker.

 

 

VCA wat bedoelen ze daar eigenlijk mee?

VCA is sinds 1994 van kracht. en staat voor checklist aannemers VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) De ontwikkeling van het VCA-certificatiesysteem is in 1989 in het leven geroepen door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. Het was nodig om voor petrochemische bedrijven en aannemers een systeem op te zetten om aannemersorganisaties onbevooroordeeld te controleren op het veiligheidsaspect. Inmiddels is VCA algemeen erkend als industrienorm. Uw VCA-opleiding kunt u bij ons in Arnhem volgen.

 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Welke opleiding kiest u in Arnhem?

Bij BLOM opleidingen in Arnhem kunt u een VCA-opleiding volgen u kunt kiezen uit twee verschillende opleidingen. Wij bieden in Arnhem de klassikale opleiding aan die een duur heeft van één dag en de VCA-zelfstudie bij deze studie kunt u uw eigen studietempo hanteren.

 

 

 

 

De eendaagse VCA-cursus in Arnhem

De klassikale opleiding VCA in Arnhem start op ma t/m vrijdag om 8:30 en duurt to 16:00. Aansluitend zal het VCA-examen plaatsvinden. Voor dit examen geven wij u automatisch op wanneer u zich aanmeld voor de VCA-training. Tijdens de VCA-cursus is er voldoende ruimte voor uw vragen en behandelen we de lesstof uitgebreid. We maken en bespreken ook oefentoetsen zodat u aan het einde van de dag optimaal bent voorbereid op het VCA-examen in Arnhem.

 

VCA met een e-learning programma

De VCA-zelfstudie wordt aangeboden met behulp van een e-learning programma. Dit programma kunt u zelf online achter uw eigen computer doornemen. De lessen zullen via een voice-over gedaan worden en u kunt stoppen, pauzeren en hervatten waneer u dat wilt. Zeer geschikt als u ’s avonds of in het weekend wilt studeren. Wanneer u voldoende hebt gestudeerd kunt u zich opgeven voor het VCA-examen in Arnhem.

 

Moet ik voor de VCA-opleiding in Arnhem nog ergens over beschikken?

De beide VCA-trainingen zijn voor iedereen geschikt. Er is geen specifieke vooropleiding voor nodig. Ook wanneer u beschikt over een (bijna verlopen) diploma Basisveiligheid VCA(042) kunt u zich voor deze VCA-training aanmelden. Heeft u nog niet eerder examen gedaan, maar werkt u dagelijks volgens de VCA-richtlijnen is deze opleiding ook voor jou geschikt.

 

Wat kan ik na de VCA-training in Arnhem?

Na afloop van de opleiding VCA in Arnhem weet u hoe u veilig werkzaamheden kunt verrichten en risico’s tot een minimum kunt beperken.

 

VCA-examen en het VCA-diploma

Het VCA-examen zal in Arnhem plaatsvinden onder surveillance van de Examenkamer. Het examen duurt ongeveer een uur. Wanneer u dit examen VCA afsluit met een voldoende beoordeling ontvangt u van ons in Arnhem het PBNA-certificaat met een geldigheid van maar liefst 10 jaar.

 

Groepskorting en andere mogelijkheden in Arnhem

Wilt u met een groep van 10 mensen of juist een groep van 10 mensen in één keer opgeven voor de VCA-opleiding in Arnhem? Dat komt goed uit, er is een hele grote kans dat u dan in aanmerking komt voor groepskorting. Neem contact op met onze VCA-instructeurs in Arnhem voor de mogelijkheden. Wellicht is het voor u ook prettig wanneer onze VCA-instructeurs uit Arnhem naar uw bedrijf toe komen op de VCA-opleiding te geven. Ook dat is een mogelijkheid bij BLOM opleidingen. Bekijk daarnaast ook eens onze andere opleidingen. bijvoorbeeld de heftruckopleiding in Arnhem. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Naar top