Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een BHV-cursus dichtbij Arnhem vindt u bij BLOM opleidingen

Heeft u nog geen BHV-cursus gevonden in de buurt van Arnhem? Op nog geen half uurtje rijden vanaf Arnhem heeft BLOM opleidingen een opleidingslocatie waar u uw BHV-diploma kunt halen. BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingshallen, er is dus altijd een locatie bij u in de buurt, zo is er ook een BHV-opleidingslocatie dichtbij Arnhem. Wij bieden ook een VCA-opleiding aan in Arnhem en u kunt zich ook inschrijven voor de heftruckopleiding in Arnhem  Daarnaast biedt BLOM opleidingen ook cursussen voor o.a. de bobcat, autolaadkraan, minigraver en de stapelaar.

 

De BHV-cursus in Arnhem; EHBO en brandpreventie.

Bedrijfshulpverlening is waar BHV voor staat. En dat bestaat uit een gedeelte EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en een deel brandpreventie (het blussen van kleine en beginnende branden). Beide onderdelen worden intensief behandeld tijdens de BHV-cursus in Arnhem. 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Verschillende BHV-cursussen in Arnhem

Er zijn twee verschillende BHV-cursussen die u kunt volgen in Arnhem, afhankelijk van uw ervaring. Wanneer u beschikt over een BHV-diploma die is of binnenkort gaat verlopen kunt u in één dag een BHV-herhalingscursus bij ons in Arnhem volgen om uw diploma met één jaar te verlengen. Wanneer u nog over geen enkele ervaring beschikt kunt u bij ons in Arnhem de BHV-basiscursus volgen. Deze opleiding bestaat uit twee dagen. Beide dagen worden afgesloten met een praktijk- en theorie-examen. Wanneer u beide onderdelen (EHBO en brandpreventie) met een voldoende afsluit ontvangt u van ons uw BHV-diploma en kan het bedrijf u aanwijzen als BHV-verantwoordelijke. Het BHV-diploma dat u ontvangt na het volgen van de basiscursus heeft ook een geldigheid van één jaar.

 

De geldigheid van het BHV-diploma dat u kunt halen tijdens de BHV-cursus in Arnhem

hebben een geldigheid van één jaar. BLOM opleidingen in Arnhem het belangrijk vindt dat bedrijfshulpverleners regelmatig op BHV-herhalingscursus gaan. Veel bedrijfshulpverleners hoeven in het dagelijkse leven (gelukkig) nauwelijks hulp te verlenen. Dat is natuurlijk goed maar dat zorgt er wel voor dat de opgedane kennis snel verdwijnt uit het geheugen. Wanneer er voldoende en vaak genoeg wordt herhaald is het bewezen dat bedrijfshulpverleners in het geval van calamiteiten snel en vakkundig reageren en hulp verlenen.

Andere opleidingen in Arnhem

Naast de bhv opleiding bieden wij ook een heftruckopleiding in Arnhem aan. Verder kan je de VCA cursus in Arnhem op onze locatie volgen.

Naar top