Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Met succes een heftruckopleiding en certificaat halen in Arnhem

Heftruckopleiding Arnhem

Wil je jouw heftruckcertificaat halen in de omgeving van Arnhem? Dan hoeft je niet verder te zoeken. Blom opleidingen heeft 21 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd een heftruckopleiding in de buurt, zo ook in Arnhem. Op nog geen 20 kilometer afstand van Arnhem vind je het opleidingscentrum van Blom opleidingen in Barneveld of Doetinchem.

 

 

 

Veilig, efficiënt en veel praktijk bij de heftruckopleiding in Arnhem

Onze heftruckopleiding vlakbij Arnhem is een opleiding die gericht is op de praktijk. Theorie en praktijk wisselen we met elkaar af, je zit dus nooit lang stil. De boventoon van de heftruckopleiding ligt in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat je na de heftruckopleiding in Arnhem direct zelfstandig aan de slag kunt. Bij Blom opleidingen richten we ons ook op veiligheid. De veiligheid van jezelf maar ook de veiligheid van jouw collega’s. Een heftruck is een loodzware machine waar je niet iemand mee wilt aanrijden. Daarnaast leren wij je de heftruck efficiënt te bedienen, dat scheelt je straks op de werkvloer veel tijd. Je leert bijvoorbeeld hoe je het beste kunt insturen zodat je wanneer je eenmaal door jouw lading staat niet of nauwelijks hoeft te shiften.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Waar bestaat de Heftruckopleiding Arnhem uit?

heftruckopleiding Arnhem

De heftruckopleiding in Arnhem heeft drie verschillende vormen. Je kunt kiezen voor een heftruckbasisopleiding, een cursus voor gevorderden of een herhalingscursus voor experts. De opleidingen verschillen in prijs en tijd.

Heftruckcertificaat halen in Arnhem

Alle heftruckopleidingen in Arnhem worden afgesloten met een examen. Rond je het examen met een voldoende af? Dan kun je jouw heftruckcertificaat ophalen in Arnhem of wij sturen het heftruckcertificaat naar je toe. Het BLOM-heftruckcertificaat heeft een geldigheid van vijf jaar en is Europees erkent.

 

Bij BLOM opleidingen bieden we ook;

- Een BHV cursus in Arnhem

- Hebben we de reachtruckopleiding deze opleiding kun je bij BLOM opleidingen in Arnhem met de heftruckopleiding combineren.

- Een opleiding om jouw hoogwerkercertificaat te halen

- En bieden we de mogelijkheid om uw VCA cursus te volgen in Arnhem

Naar top