Met succes een heftruckopleiding en het heftruckcertificaat halen in Arnhem

Wilt u uw heftruckcertificaat halen in de omgeving van Arnhem? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Blom opleidingen heeft 14 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd een heftruckopleiding in de buurt, zo ook in Arnhem. Op nog geen 20 kilometer afstand van Arnhem vindt u het opleidingscentrum van Blom opleidingen in Ede of Doetinchem.

 

 

 

Veilig, efficiënt en veel praktijk bij de heftruckopleiding in Arnhem

Onze heftruckopleiding vlakbij Arnhem is een opleiding die gericht is op de praktijk. Theorie en praktijk wisselen we met elkaar af, u zit dus nooit lang stil, de boventoon van de heftruckopleiding ligt in de praktijk omdat wij het belangrijk vinden dat u na de heftruckopleiding in Arnhem direct zelfstandig aan de slag kunt. Bij Blom opleidingen richten we ons ook op veiligheid, dat van u zelf maar ook de veiligheid van uw collega’s. Een heftruck is een loodzware machine waar u niet iemand mee wilt aanrijden. Daarnaast leren wij u de heftruck efficiënt te bedienen, dat scheelt u straks op de werkvloer veel tijd. U leert bijvoorbeeld hoe u het beste kunt insturen zodat u wanneer u eenmaal door uw lading staat niet of nauwelijks hoeft te shiften.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckcertificaat halen in Arnhem

De heftruckopleiding in Arnhem heeft drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een heftruckbasisopleiding, een cursus voor gevorderden of een herhalingscursus voor experts. De opleidingen verschillen in prijs en tijd. Alle heftruckopleidingen in Arnhem worden afgesloten met een examen. Wanneer u het examen met een voldoende afrond kunt u uw heftruckcertificaat halen in Arnhem of wij sturen het heftruckcertificaat naar u toe. Het BLOM-heftruckcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar en is Europees erkent.

 

Bij BLOM opleidingen bieden we ook;

 

- Een BHV cursus in Arnhem

- Hebben we de reachtruckopleiding deze opleiding kunt u bij BLOM opleidingen in Arnhem met de heftruckopleiding combineren.

- Een opleiding om uw hoogwerkercertificaat te halen

- En bieden we de mogelijkheid om uw VCA cursus te volgen in Arnhem

Naar top