Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Twee soorten BHV-opleidingen dichtbij Emmen

Zit de vestiging van uw bedrijf in Emmen en wilt u uw medewerkers een BHV-cursus aanbieden in de omgeving van Emmen? Dan kunt u terecht bij BLOM opleidingen. BLOM opleidingen heeft op slechts 40 kilometer van Emmen een BHV-opleidingslocatie. Tijdens de BHV-cursus in Emmen bent u zeker van vakkundige instructeurs en een goede leeromgeving om uw medewerkers op te leiden tot goede bedrijfshulpverleners.

 

 

 

Twee soorten BHV-opleidingen in Emmen

We hebben twee soorten BHV-opleidingen in Emmen. We beschikken over een BHV-basiscursus met een opleidingsduur van twee dagen waarvoor geen enkele voorkennis nodig is en in Emmen kunnen we ook een BHV-herhalingstraining geven om de huidige BHV-certificaten per medewerker te verlengen. Deze herhalingscursus BHV duurt in Emmen slechts één dag.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Tijdens de BHV in Emmen vinden we praktijk en herhaling belangrijk

Tijdens de BHV-opleiding in Emmen behandelen we EHBO en brandpreventie. We besteden extra veel aandacht aan de praktijk. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat bedrijfshulpverleners voelen hoe handelingen worden gedaan. Reanimatie is (gelukkig) niet iets waarmee bedrijfshulpverleners dagelijks in contact komen, maar het is prettig om te weten hoe het moet wanneer het noodzakelijk is. Het zelfde geldt voor het bestrijden van een beginnende brand. Het is belangrijk dat de bedrijfshulpverlener op dat moment niet twijfelt over wat hij moet doen of hoe hij ook al weer de vergrendeling ontgrendeld. Mede om die redenen vinden wij het bij BLOM opleidingen BHV in Emmen belangrijk dat bedrijfshulpverleners minimaal eens per jaar op herhaling gaan. Certificaten hebben bij ons een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kan een herhalingscursus BHV in Emmen worden gevolgd. 

Andere opleidingen in Emmen

Wil jij naast de BHV diploma nog meer certificaten halen? Dan ben je bij BLOM aan het juiste adres. Behaal je heftruckcertificaat in Emmen of volg in VCA cursus in Emmen.

Naar top