Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een BLOM heftruckcertificaat halen in Emmen

Heftruckcertificaat Emmen

Wil je een heftruckopleiding doen en woon je in de provincie Drenthe?

Woon je in Emmen? Dan kun je hier jouw heftruckcertificaat in Emmen halen!

 

 

 

 

 

 

Is een heftruckopleiding verplicht?

In heel Nederland is het volgens de Arbowet en verzekeraars verplicht dat bestuurders van een heftruck grondige instructies ontvangen voordat ze met een heftruck aan de slag gaan. Bij BLOM opleidingen nemen we die instructie zorgen uit handen en krijgen cursisten een bewijs van de gekregen instructies. Namelijk een heftruckcertificaat, bij BLOM in Emmen geven we niet alleen zorgvuldig grondige instructies met betrekking tot de besturing van een heftruck, maar toetsen we de kennis ook. Is de kennis voldoende bevonden? Dan mag een cursist zich officieel heftruckchauffeur noemen en is deze de komende vijf jaar voorzien van een certificaat. Met dat certificaat zal de arbeidsinspectie en verzekeraars gerust zijn op het veilig werken binnen jouw organisatie.

 

Heftruckopleiding in Emmen op basis van ervaring

Je kunt bij BLOM opleidingen Emmen terecht als beginner. De opleidingstijd bedraagt dan twee volle dagen. Eerst wordt de heftruck theorie behandeld en daarna uitgebreid de praktijk. Tot slot wordt de heftruckopleiding in Drenthe afgesloten met het examen. Wanneer het examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt je jouw heftruckcertificaat in Emmen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckcertificaat in Emmen halen

Ook wanneer je geen heftruckcertificaat hebt maar wel beschikt over enige ervaring kun je een cursus volgen bij BLOM opleidingen in Emmen. Deze cursus is speciaal ingericht zodat je niet constant informatie krijgt die je al weet.

Als je al wel een heftruckcertificaat hebt en een expert bent op de heftruck? Dan kan het nodig zijn om een herhalingscursus te doen om jouw certificaat te vernieuwen. Ook dat kan tijdens onze herhalingsheftruckopleiding in Emmen.

Code 95, heftruckopleiding Drenthe

Wil je ook graag een officiële code 95 certificering op jouw certificaat? Ook dat kan tijdens de heftruckopleiding in Emmen. Je kunt bij de aanmelding van de heftruckopleiding in Drente aangeven dat je ook de vermelding van code 95 bij jouw certificaat wilt halen. Dan zorgen wij dat dit tijdens het examen wordt getoetst.

Naar top