Een BLOM heftruckcertificaat halen in Emmen

Wilt u een heftruckopleiding doen en woont u in de provincie Drenthe?

Woont u in Emmen? Dan kunt u hier uw heftruckcertificaat halen!

 

 

 

 

 

Is een heftruckopleiding verplicht?

In heel Nederland is het volgens de Arbo-wet en verzekeraars verplicht dat bestuurders van een heftruck grondige instructies ontvangen voordat ze met een heftruck aan de slag gaan. Bij BLOM opleidingen nemen we die instructie zorgen uit handen en krijgen cursisten een bewijs van de gekregen instructies. Namelijk een heftruckcertificaat, bij BLOM in Emmen geven we niet alleen zorgvuldig grondige instructies met betrekking tot de besturing van een heftruck, maar toetsen we de kennis ook. Is de kennis voldoende bevonden? Dan mag een cursist zich officieel heftruckchauffeur noemen en is deze de komende 5 jaar voorzien van een certificaat. Met dat certificaat zal de arbeidsinspectie en verzekeraars gerust zijn op het veilig werken binnen uw organisatie.

 

De heftruckopleiding in Emmen is op drie verschillende ervaringsgroepen ingedeeld.

U kunt bij BLOM opleidingen Emmen terecht als beginner. De opleidingstijd bedraagt dan twee volle dagen. Eerst wordt de heftruck theorie behandeld en daarna uitgebreid de praktijk. Tot slot wordt de heftruckopleiding in Drenthe afgesloten met het examen. Wanneer het examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt u uw heftruckcertificaat in Emmen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Ook wanneer u geen heftruckcertificaat hebt maar wel beschikt over enige ervaring kunt u een cursus volgen bij BLOM opleidingen in Emmen. Deze cursus is speciaal ingericht zodat u niet constant informatie krijgt die u al weet.

Als u al wel een heftruckcertificaat heeft en een expert bent op de heftruck kan het nodig zijn om een herhalingscursus te doen om uw certificaat te vernieuwen. Ook dat kan tijdens onze herhalingsheftruckopleiding in Emmen.

Code 95, heftruckopleiding Drenthe

Wilt u ook graag een officiële code 95 certificering op uw certificaat? Ook dat kan tijdens de heftruckopleiding in Emmen. U kunt bij de aanmelding van de heftruckopleiding in Drente aangeven dat u ook de vermelding van code 95 bij uw certificaat wilt halen. Dan zorgen wij dat dit tijdens het examen wordt getoetst.

Naar top