Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen

Volg een erkende heftruck opleiding in Emmen

Wil je een heftruck opleiding volgen in de provincie Drenthe? Dan kun je bij BLOM in Emmen jouw heftruckcertificaat halen. Onze heftruck opleidingen zijn geschikt voor heftruckchauffeurs van alle niveaus ’s.

Is een heftruck opleiding verplicht?

Volgens de Arbowet en verzekeraars is het in Nederland verplicht dat bestuurders van heftrucks gedegen instructies ontvangen voordat ze mogen rijden op de heftruck. Bij BLOM opleidingen verzorgen wij op een betrouwbare manier deze instructies. Bovendien kunnen cursisten bij BLOM in Emmen een heftruckcertificaat halen. Dit certificaat geeft niet alleen aan dat wij zorgvuldige instructies hebben gegeven die gericht zijn op de besturing van de heftruck. Ook toetsen wij of de cursist voldoende kennis heeft over het zelf besturen van een heftruck. Is de cursist geslaagd voor de heftruckopleiding van BLOM in Emmen? Dan mag deze zich officieel heftruckchauffeur noemen en ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheidsduur van vijf jaar. De arbeidsinspectie en verzekeraars kunnen er zo op vertrouwen dat er binnen jouw organisatie veilig wordt gewerkt met heftrucks.

Een heftruckopleiding in Emmen voor iedereen

Bij BLOM opleidingen in Emmen kunnen cursisten van alle ervaringsniveaus een heftruck opleiding volgen. Ben je een beginner en wil je voor het eerst een heftruckcertificaat halen? Dan bedraagt de opleidingstijd twee volledige dagen. Om te beginnen met een cursus die gericht is op de heftruck theorie. Vervolgens volg je een praktijkdeel met gegarandeerde rijtijd. De opleiding tot heftruckchauffeur wordt in Emmen afgesloten met een examen. Sluit je dit examen af met een voldoende? Dan ontvang je van BLOM een officieel erkend heftruckcertificaat.

Heb je al wel ervaring op de heftruck, maar ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Ook dan kun je bij BLOM in Emmen een heftruck opleiding volgen. De cursus is speciaal ingericht zodat je geen informatie ontvangt die je al weet.

Zelfs ervaren heftruckchauffeurs zijn bij BLOM in Emmen aan het goede adres voor een heftruck opleiding. Wanneer jouw heftruckcertificaat bijna verloopt, is het mogelijk om bij ons een herhalingscursus te volgen. Na het succesvol afronden van de herhalings heftruck opleiding in Emmen ben je weer vijf jaar verzekerd van een geldig certificaat.

Heftruckcertificaat met code 95 halen in Drenthe

Wil je na het volgen van een heftruck opleiding in Emmen een certificaat ontvangen met de officiële code 95 certificering? Kies dan voor de erkende opleidingen tot heftruckchauffeur van BLOM. Bij de aanmelding is het mogelijk om aan te geven dat je de vermelding van code 95 bij jouw certificaat wil halen. Dan zorgen wij dat dit tijdens het heftruckexamen in Emmen wordt getoetst.

Naar top