Open filter

Volg een erkende heftruck opleiding in Emmen

Wilt u een heftruck opleiding volgen in de provincie Drenthe? Dan kunt u bij BLOM in Emmen uw heftruckcertificaat halen. Onze heftruck opleidingen zijn geschikt voor heftruckchauffeurs van alle niveaus ’s.

Is een heftruck opleiding verplicht?

Volgens de Arbowet en verzekeraars is het in Nederland verplicht dat bestuurders van heftrucks gedegen instructies ontvangen voordat ze mogen rijden op de heftruck. Bij BLOM opleidingen verzorgen wij op een betrouwbare manier deze instructies. Bovendien kunnen cursisten bij BLOM in Emmen een heftruckcertificaat halen. Dit certificaat geeft niet alleen aan dat wij zorgvuldige instructies hebben gegeven die gericht zijn op de besturing van de heftruck. Ook toetsen wij of de cursist voldoende kennis heeft over het zelf besturen van een heftruck. Is de cursist geslaagd voor de heftruckopleiding van BLOM in Emmen? Dan mag deze zich officieel heftruckchauffeur noemen en ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar. De arbeidsinspectie en verzekeraars kunnen er zo op vertrouwen dat er binnen uw organisatie veilig wordt gewerkt met heftrucks.

Een heftruckopleiding in Emmen voor iedereen

Bij BLOM opleidingen in Emmen kunnen cursisten van alle ervaringsniveaus een heftruck opleiding volgen. Bent u een beginner en wilt u voor het eerst een heftruckcertificaat halen? Dan bedraagt de opleidingstijd twee volledige dagen. Om te beginnen met een cursus die gericht is op de heftruck theorie. Vervolgens volgt u een praktijkdeel met gegarandeerde rijtijd. De opleiding tot heftruckchauffeur wordt in Emmen afgesloten met een examen. Sluit u dit examen af met een voldoende? Dan ontvangt u van BLOM een officieel erkend heftruckcertificaat.

Heeft u al wel ervaring op de heftruck, maar bent u nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Ook dan kunt u bij BLOM in Emmen een heftruck opleiding volgen. De cursus is speciaal ingericht zodat u geen informatie ontvangt die u al weet.

Zelfs ervaren heftruckchauffeurs zijn bij BLOM in Emmen aan het goede adres voor een heftruck opleiding. Wanneer uw heftruckcertificaat bijna verloopt, is het mogelijk om bij ons een herhalingscursus te volgen. Na het succesvol afronden van de herhalings heftruck opleiding in Emmen bent u weer 5 jaar verzekerd van een geldig certificaat.

Heftruckcertificaat met code 95 halen in Drenthe

Wilt u na het volgen van een heftruck opleiding in Emmen een certificaat ontvangen met de officiële code 95 certificering? Kies dan voor de erkende opleidingen tot heftruckchauffeur van BLOM. Bij de aanmelding is het mogelijk om aan te geven dat u de vermelding van code 95 bij uw certificaat wil halen. Dan zorgen wij dat dit tijdens het heftruckexamen in Emmen wordt getoetst.

Naar top