Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

De beste opleiding VCA doet u bij BLOM in Emmen

Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw VCA-opleiding volgen in de omgeving van Emmen? Op slechts 40 kilometer afstand vanaf Emmen heeft BLOM opleidingen een opleidingslocatie waar u uw VCA-opleiding kunt volgen. Naast deze VCA opleiding in Emmen biedt BLOM opleidingen ook opleidingen aan voor BHV, heftruck, reachtruck, stapelaar, autolaadkraan, bobcat, hoogwerker en hijsen

 

 

 

VCA, waar dat dat voor?

VCA staat voor checklist aannemers VGM (Veiligheid, Gezondheid & Milieu). Veel werkgevers die werken met verhoogde risico’s op ongevallen of werken op locaties waar verhoogde risico’s zijn willen dat alle medewerkers voldoen aan de VCA-veiligheidseisen. VCA is in 1994 in het leven geroepen om de betreffende bedrijven objectief te kunnen beoordelen op hun veiligheid. Wanneer alle medewerkers volgens de VCA-richtlijnen werken zijn bedrijven gegarandeerd op de hoogte van alle risico’s met betrekking tot veiligheid en kunnen ze de juiste keuzes maken om de risico’s te beperken.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

typen VCA-trainingen in Emmen

Een VCA-cursus kunt u bij BLOM opleidingen in Emmen op twee verschillende manieren volgen. Beide VCA-trainingen bereiden u goed voor op het VCA-examen. BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland en heeft vakkundige instructeurs in loondienst. Zo is er altijd een VCA-opleidingslocatie bij u in de buurt en kunnen wij de VCA-opleidingen snel bij u in de buurt inplannen, zo ook in Emmen.

 

Eendaagse VCA-cursus in Emmen

Bij BLOM opleidingen in Emmen kunt u zich opgeven voor de eendaagse VCA-opleiding. U kunt dus in slechts één dag uw VCA-diploma bij ons in Emmen halen. De Eendaagse VCA-cursus vindt in Emmen plaats op werkdagen en starten om 8:30 en eindigen rond 16:00. Om 16:00 maakt u aansluitend het VCA-examen, dit examen duurt ongeveer één uur. Tijdens deze VCA-opleidingsdag in Emmen is er voldoende ruimte om vragen te stellen en behandelen wij de lesstof met u die nodig is om veilig te kunnen werken volgens de VCA-richtlijnen en om het VCA-examen met een voldoende te behalen. Ook oefenen wij met oefentoetsen en bespreken wij die samen.

 

VCA-zelfstudie programma

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zelfstudie VCA. Wanneer u zich daarvoor aanmeld ontvangt u van ons een e-learning programma. Dit VCA-e-learning programma kunt u zelf online achter uw computer volgen. De uitleg wordt gegeven doormiddel van een voice-over, en neemt afhankelijk van uw studietempo ongeveer 5 uur in beslag. U heeft de mogelijkheid om hoofdstukken over te slaan of te herhalen. Alle hoofdstukken worden afgesloten met een oefen examen, u kunt aan de hand daarvan toetsen of u de hoofdstukken goed heeft begrepen en of u klaar bent voor het examen. Wanneer u klaar bent om het VCA-examen in Emmen te komen maken geeft u zichzelf daarvoor op.

 

Het VCA-examen in Emmen

Het examen VCA in Emmen neemt ongeveer een uur in beslag en wordt altijd getoetst onder surveillance van de Examenkamer. Wanneer u het VCA-examen met een voldoende afsluit ontvangt u van BLOM opleidingen in Emmen het VCA-diploma. Dit bedraagt een PBNA-certificaat en heeft een geldigheid van 10 jaar. Na die 10 jaar kunt u zich opnieuw opgeven voor een VCA-training in Emmen of op een andere locatie in Nederland.

 

VCA met korting; in Emmen vanaf 10 personen

Wilt u 10 of meer mensen in één keer opgeven voor een VCA-opleiding? Dan is er een grote kans dat u in aanmerking komt voor groepskorting. Neem contact op met BLOM opleidingen in Emmen voor de mogelijkheden. Ook is het mogelijk dat onze instructeurs uit Emmen naar uw bedrijfslocatie komen om de VCA-cursus incompagny te geven. Indien u in deze incompany opleiding VCA geïnteresseerd bent kunt u ook contact opnemen met BLOM opleidingen in Emmen.

 
Naar top