Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

De BHV-cursus in Rotterdam; vakkundig, snel, en gecertificeerd aan de slag als BHV’er 

Bent u zoekende naar een BHV-cursus en wilt u die het liefste zo dicht mogelijk bij Rotterdam doen? Dat komt goed uit. Met 14 eigen trainingslocaties is een training van BLOM opleidingen nooit ver weg. U vindt onze BHV-opleidingslocatie op slechts 50 minuten rijden vanaf Rotterdam.

 

 

 

 

BHV betekend bedrijfshulpverlening en elk bedrijf is verplicht zijn eigen en voldoende bedrijfshulpverleners aan te wijzen. Via de RIE kunt u berekenen hoeveel dat er moeten zijn. Houd ook rekening met ziekte en vakanties. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen te bepalen hoeveel BHV’ers u nodig heeft in uw bedrijf, neem contact op met BLOM opleidingen Rotterdam.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

BHV-basiscursus in Rotterdam

Een BHV-basiscursus duurt in Rotterdam twee dagen. Tijdens de eerste dag behandelen we de EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en tijdens de tweede BHV-cursusdag in Rotterdam behandelen we brandpreventie. Tijdens de beide onderdelen behandelen we theorie en praktijk. De nadruk ligt tijdens de BHV-cursus in Rotterdam op de praktijk omdat dat voor een bedrijfshulpverlener het belangrijkste aspect is. Beide onderdelen worden in de theorie en de praktijk getoetst. Wanneer u een voldoende behaald ontvangt u van ons het BHV-diploma. Het BHV-diploma heeft een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kunt u zich opgeven voor een BHV-herhalingstraining.

 

BHV-herhalingscursus in Rotterdam

De BHV-herhalingscursus is in Rotterdam zo opgesteld dat we de eerder geleerde kennis opfrissen en opnieuw gaan oefenen in de praktijk. Het belangrijkste bij een BHV-cursus in Rotterdam is herhaling en oefenen. Deze BHV-herhalingscursus die in Rotterdam duurt slechts één dag. Wanneer u de BHV-cursus in Rotterdam met een voldoende afsluit verlengen wij uw bestaande diploma met opnieuw één jaar.

 

Heeft u al eens een BHV-training gedaan maar niet bij ons in Rotterdam? Als uw BHV diploma nog niet of niet langer dan twee jaar geleden is verlopen kunt u zich ook opgeven voor onze BHV-herhalingstraining. Behalve BHV-cursussen heeft BLOM opleidingen in Rotterdam ook de mogelijkheid om uw VCA-diploma te behalen u kunt zich ook inschrijven voor een heftruckcursus, reachtruckcursus, de hoogwerkercursus, de opleiding veilig hijsen, een bobcattraining of de stapelaartraining.

Naar top