Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Je kunt bij BLOM opleidingen jouw Heftruckcertificaat halen in Rotterdam

Heftruckopleiding RotterdamWil je zelf of wil je dat jouw medewerkers een heftruckcertificaat halen in Rotterdam? Dat kan. BLOM opleidingen heeft 21 verschillende opleidingslocaties door heel Nederland met eigen instructeurs in loondienst. Zo is er ook een BLOM heftruckopleiding op slechts 15 minuten rijden vanaf Rotterdam. Doordat wij beschikken over zoveel eigen locaties en vaste instructeurs, kun je al binnen zeer korte tijd een heftruckopleiding voor jezelf of voor je medewerkers inplannen in Rotterdam.

 

Om een heftruckcertificaat in Rotterdam te halen volg jij of volgen jouw medewerkers eerst een heftruckopleiding in ons opleidingscentrum in Rotterdam. Niet elke medewerker heeft dezelfde ervaring. Daarom hebben wij de heftruckcursussen in Rotterdam ingedeeld in die verschillende categorieën.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding Rotterdam voor beginners

Voor beginnende hertruckbestuurders is er een basis-heftruckopleiding in Rotterdam. In deze opleiding leert BLOM opleidingen de heftruck te besturen vanaf de allereerste stap. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom richten we ons extra op de praktijk. Wanneer heftruckbestuurders niet goed leren kijken of de heftruck niet 100% onder controle hebben, liggen ongelukken op de loer. We wijzen cursisten op gevaarlijke situaties en leren ze daarmee om te gaan. Daarnaast besteden we aandacht aan efficiënt werken. Wanneer de heftruck goed onder controle is hoeven chauffeurs niet constant de heftruck opnieuw voor een laadplaats te plaatsen om er goed recht voor te staan. Als dit in een keer goed gaat scheelt alleen dat al enorm veel tijd. De heftruckopleiding voor beginners richt zich dus ook op efficiënt leren rijden.

 

Heftruckcursus Rotterdam voor gevorderden

Voor gevorderde bestuurders heeft BLOM opleidingen in Rotterdam een ander soort heftruckcursus. In deze heftruckcursus in Rotterdam besteden we iets minder aandacht aan de praktijk. Maar nog steeds bestaat de opleiding voor het grootste gedeelte uit de praktijk, hierin gaan we uit van enige kennis van de heftruckbesturing. We leren de cursisten te rijden op verschillende soorten heftrucks. De heftruck die op dit moment bestuurd wordt door de cursist zit er daarom ook zeker bij. Wanneer het heftruckcertificaat in Rotterdam wordt behaald, zijn de heftruckchauffeurs ook in staat om op andere heftrucks te gaan rijden.

 

Heftruckcertificaat verlengen Rotterdam voor experts

Voor de ware experts is er een herhalingsheftruckcursus in Rotterdam. Het gaat hier om heftruckchauffeurs die al eens een certificaat hebben gehaald. Het kan zijn dat een certificaat is of gaat verlopen, voor de verlenging van het heftruckcertificaat kan dan een herhalingscursus worden gedaan in Rotterdam.

Rijd niet zonder een geldig heftruckcertificaat en laat je medewerkers daar ook niet mee doorrijden. De Arbo-inspectie kan je daar hoge boetes voor geven, de bestuurder op non-actief zetten of zelfs het bedrijf stil leggen. Daarnaast eisen de verzekeraars ook grondige instructies. Met een verlopen heftruckcertificaat heb jij geen bewijs meer van grondige instructies. Mocht er dan een ongeval plaatsvinden kan dit een lange nasleep hebben. Iets waar je als chauffeur, maar ook als organisatie, niet op zit te wachten.

 

Een heftruckcertificaat krijg je in Rotterdam niet bij een pakje boter

Een BLOM heftruckcertificaat is niet alleen geldig in Rotterdam. Behaal je bij BLOM opleidingen het heftruckcertificaat? Dan wordt deze door heel Europa erkend. Denk ook vooral niet te makkelijk over het behalen of verlengen van dit certificaat. BLOM praktijk- en theorie-examens zijn streng, maar rechtvaardig. Zijn niet alle punten voldoende? Dan behaal jij je certificaat niet en moet je opnieuw een cursus volgen. Het BLOM heftruckcertificaat heeft een grote waarde. Dit willen wij graag zo houden, want de veiligheid in jouw organisatie is belangrijk voor ons.

BLOM opleidingen verbetert, en verheft.

Naast de heftruckopleiding in Rotterdam verzorgen onze instructeurs ook andere opleidingen binnen het intern transport of de BHV en VCA.

Zo is er de reachtruckopleiding die je ook kunt combineren met een heftruckcursus in Rotterdam. En hebben we een hoogwerkercursus en een cursus veilig hijsen of een bobcattraining. Bij de heftruckcursus in Rotterdam geven we ook een stapelaarcursus zodat je ook hiermee veilig kunt werken.

Naar top