Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een goede VCA-cursus volgt u bij BLOM in Rotterdam

Bent u aan het kijken of er een geschikte VCA-opleiding is in de omgeving van Rotterdam? Op nog geen 5 kilometer vanaf Rotterdam heeft BLOM opleidingen een locatie waar u uw VCA-opleiding kunt volgen. Ook uw VCA-examen kunt u in Rotterdam maken.

 

 

 

 

VCA sinds 1994 actief

VCA is in 1989 in het leven geroepen door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid en sinds 1994 actief. Vertegenwoordigers van petrochemische bedrijven en aannemers wilden een systeem opzetten om aannemersorganisaties objectief te toetsen op hun veiligheidsbeleid. Tot op de dag van vandaag wordt VCA gebruikt en is het een algemeen erkend als industriestandaard. Wanneer u werkt voor of met VCA-gerectificeerde bedrijven eisen zij van u dat u ook werkt volgens deze eisen. Om aan deze gestelde eisen te voldoen kunt u zich opgeven voor een VCA-cursus in Rotterdam.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

De VCA-cursussen die BLOM opleidingen in Rotterdam biedt

Om aan deze eisen te voldoen kunt u bij BLOM opleidingen in Rotterdam een VCA-cursus volgen. Dat kunt u in Rotterdam op twee verschillende manieren doen. Wij bieden een zelfstudieprogramma welke u online achter uw eigen computer kunt volgen. U kunt dat doen in uw eigen tijd, zoals bijvoorbeeld in de avonduren en in het weekend en u kunt er zo lang of kort over doen als u zelf wilt. Het e-learningsprogramma biedt de les aan via een voice-over, elk hoofdstuk bevat oefentoetsen zodat u uw kennis kunt testen. Wanneer u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan, wanneer er nog iets meer oefening nodig is kunt u het hoofdstuk herhalen. Wanneer uw keuze voor de zelfstudie gaat kunt u zelf aangeven wanneer u toe bent aan het maken van het VCA-examen in Rotterdam.

 

De klassikale VCA-cursus in Rotterdam

U kunt ook kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Rotterdam. Met een kleine groep mensen starten we dan om 8:30 met de VCA-cursus in Rotterdam. Deze opleiding duurt tot 16:00 en zal u goed voorbereiden op het VCA-examen in Rotterdam. Dit examen zal aansluitend op de dag plaatsvinden wanneer u zich aanmeld voor de cursus melden wij u automatisch aan voor het VCA-examen. Het VCA-examen zal in Rotterdam ongeveer een uur in beslag nemen. U kunt bij BLOM VCA-opleidingen in Rotterdam binnen slechts één dag uw VCA-diploma(link042) behalen.

 

Voor wie is de VCA-cursus in Rotterdam geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn bij een aannemer, contractor of opdrachtgever waar het VCA-certificaat verplicht is en voor mensen die leiding geven aan operationele medewerkers in de industrie en bouwnijverheid.

Aan het einde van de opleiding VCA in Rotterdam weet u hoe u veilig kunt werken en risico’s tot een minimum kunt beperken en uw eventuele medewerkers zo aan te sturen dat zij de werkzaamheden veilig uitvoeren. Na het volgen van de opleiding bent u goed voorbereid op het VCA-examen in Rotterdam.

 

VCA-examen in Rotterdam

Het VCA-examen wordt in Rotterdam afgenomen onder het toezien van de Examenkamer. Bij het voldoende afronden van het VCA-examen ontvangt u van ons in Rotterdam het PBNA-certificaat. Dit is een erkend certificaat waarmee u kunt aantonen dat u volgens de VCA-richtlijnen werkt. De geldigheid van het PBNA-diploma bedraagt 10 jaar.

 

Groepskorting voor de VCA-cursus in Rotterdam

Soms kan het zo zijn dat u zich wilt opgeven met meer dan 10 personen of de training voor al uw medewerkers wilt aanvragen. Indien dat het geval is kunt u in aanmerking komen voor groepskorting. Ook is er de mogelijkheid dat onze instructeurs vanuit Rotterdam naar uw locatie toekomen. Ook bieden wij opleidingen aan voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker en hijsen Neemt u contact met ons op voor de vele mogelijkheden wie BLOM opleidingen in Rotterdam te bieden heeft.

Naar top