Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

De beste BHV-cursus volgt u in Maastricht 

Bent u opzoek naar een goede BHV-opleiding in de buurt van Maastricht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Op slechts 23 kilometer vanaf Maastricht heeft BLOM opleidingen een BHV-opleidingslocatie. Behalve dat u op deze opleidingslocatie uw BHV-training in Maastrischt kunt volgen kunt u zich ook aanmelden voor een VCA-cursus om uw VCA-diploma te halen en hebben wij verschillende opleidingen voor de besturing van intern transport, zoals de heftruck, reachtruck, stapelaar, bobcat, minigraver, hijsen, hoogwerker, en de reachstacker.

 

BHV in Maastricht, wat is het en is het verplicht?

BHV wil zeggen bedrijfshulpverlener. Elk bedrijf dient in het bezit te zijn van voldoende bedrijfshulpverleners. Eerder ging het om één BHV’er op 50 medewerkers. Deze norm is in 2007 veranderd. Bedrijfshulpverlening is nu maatwerk, het is dus ook afhankelijk van het soort bedrijf en eventuele extra risico’s. Bij BLOM BHV-opleidingen in Maastricht raden we aan dat u ook rekening houd met ploegendiensten, vrije dagen of zieken.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Een BHV-training bij BLOM opleidingen in Maastricht

Een basiscursus BHV bestaat bij BLOM in Maastricht uit twee opleidingsdagen. Op dag één nemen we de EHBO door en op dag twee brandpreventie. We besteden veel tijd aan praktijklessen tijdens de BHV in Maastricht. We hebben zoals gezegd één dag voor brandpreventie en één dag voor EHBO. Beide dagen worden afgesloten met en theorie- en praktijkexamen. Wanneer beide examens met een voldoende worden voltooid ontvangen cursisten het BHV-Diploma in Maastricht. Het BHV-diploma dat cursisten halen in Maastricht verloopt naar één jaar. Na dat jaar dienen bedrijfshulpverleners een BHV-herhalingscursus te doen. Na deze BHV-Herhalingscursus verlengen wij het BHV-diploma in Maastricht opnieuw met één jaar.

Andere opleiding in Maastricht

Wil jij naast de BHV diploma nog meer certificaten halen? Dan ben je bij BLOM aan het juiste adres. Behaal bijvoorbeeld je heftruckcertificaat in Maastricht. Ook is het mogelijk om een reachtruck certificaat op de Maastricht locatie te volgen.

Naar top