Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Heftruckcertificaat Maastricht

Wil jij jouw heftruckcertificaat in Maastricht halen? Dat is bij BLOM opleidingen geen probleem. De heftruckopleidingen worden op 21 eigen locaties in Nederland gegeven. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Het is dus ook in Maastricht geen probleem om jouw heftruckcertificaat te halen. Op ongeveer 20 kilometer afstand van Maastricht vind je het opleidingscentrum van BLOM opleidingen in Geleen.

Heftruckcertificaat behalen in Maastricht

Waarom een heftruckcertificaat halen? Met een heftruckcertificaat op zak maak je een betere kans op de arbeidsmarkt en werk je veiliger in de logistieke sector. Vanuit Maastricht is de locatie in Geleen dé plek waar het heftruckcertificaat behaald kan worden. Tijdens de opleiding wisselen we theorie en praktijk met elkaar af, je zit dus nooit lang stil. De boventoon van de heftruckopleiding ligt in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat je na de heftruckopleiding in Geleen, dichtbij Maastricht, direct zelfstandig aan de slag kunt.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat in Maastricht

Jouw heftruckcertificaat behalen in Maastricht is belangrijk wanneer je bijvoorbeeld werkt in een magazijn. De logistieke sector is een sector waar een verhoogd risico bestaat voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Daarom vinden we het praktijkgedeelte van de heftruckopleiding heel belangrijk. Want met personeel dat in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat vergroot je de veiligheid en ontstaat er een veiligere werkomgeving. En bij BLOM opleidingen staat veiligheid hoog in het vaandel. Want chauffeurs met een geldig heftruckcertificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken.

Aanbod van opleidingen heftruckcertificaat in Maastricht

De mogelijkheid om je heftruckcertificaat in de buurt van Maastricht te behalen is er. Zoals eerder aangegeven hebben we een opleidingscentrum in Geleen. Op deze locatie is het mogelijk om het certificaat te behalen en/of te verlengen. Ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de basisopleiding heftruck de juiste opleiding voor jou. Cursisten leren bij BLOM op een efficiënte en veilig manier een heftruck te besturen. Naast deze opleiding bieden we de mogelijkheid om de gevorderde en expert variant van deze opleiding te volgen in de buurt van Maastricht. Heb je al ervaring als heftruckchauffeur maar ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleiding perfect om het certificaat te halen. Heb jij of je medewerker een heftruckcertificaat gehaald en is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding ideaal. Na het afronden van deze opleiding verleng je jouw heftruckcertificaat. Bij BLOM opleidingen is dit zo geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland in te plannen en dus ook in Maastricht.

 

Heftruckcertificaat Maastricht: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen in Maastricht kan in slechts twee dagen. Heb je ervaring? Dan kan het zelfs nog sneller. Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van vijf jaar. Is jouw heftruckcertificaat verlopen? Dan moet je deze verlengen. Wij bieden hier een herhalingscursus van een halve dag voor aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 21 locaties en drie van deze locaties bevinden zich in Limburg. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen dichtbij Maastricht.

Naar top