Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een opleiding BHV Brabant, is zo gedaan

Woont u in Brabant en wilt u het BHV-certificaat in de omgeving Brabant halen? BLOM opleidingen heeft 14 locaties verspreid over het hele land. Zo is er altijd een opleidingslocatie bij u in de buurt. De BHV-opleidingslocaties in Brabant zijn in EindhovenEtten Leur en Tilburg.

 

 

 

 

Vooral praktijk tijdens de BHV-opleiding in Brabant

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Een BHV-cursus in Brabant bestaat altijd uit twee delen. Een deel voor brandpreventie en een deel voor EHBO (eerste hulp bij ongevallen) Tijdens de BHV-opleiding in Brabant richten wij ons voornamelijk op de praktijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u in de praktijk goed kunt anticiperen op een noodsituatie. En het niet de eerste keer is dat u een brandblusser vasthoud wanneer een brand moet worden geblust. 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Bedrijfshulpverleners zijn verplicht, haal daarom uw BHV-diploma in Brabant

Elk bedrijf is volgens de arbo-wet verplicht om een of meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig te hebben. Dat betekend dus ook dat als u alleen werkt dat u een BHV-diploma moet hebben. De basiscursus BHV duurt bij BLOM opleidingen in Brabant twee dagen en is speciaal ontwikkeld voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met bedrijfshulpverlening. Een herhalingscursus BHV in Brabant kunt u al doen in slechts één dag.

 

 

Herhalingscursus en herhaling BHV in Brabant

Wel stellen wij in Brabant verplicht dat wanneer u een BHV-herhalingscursus gaat doen het maximaal twee jaar geleden is dat u uw laatste BHV-cursus heeft gedaan. Wanneer het langer geleden is dat u een cursus heeft gevolgd raden wij u aan om uw op te geven voor een basiscursus. Omdat bedrijfshulpverleners gelukkig niet vaak in aanraking komen met bedrijfsongevallen of calamiteiten verdwijnt de opgedane kennis snel naar de achtergrond. Regelmatige herhaling van de BHV is volgens BLOM opleidingen in Brabant essentieel voor bedrijfshulpverleners.

 

Wij bieden ook opleidingen aan voor het halen van je diploma de heftruck, reachtruck, hijsen en de hoogwerker.

Naar top