Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een goede en duidelijke VCA-opleiding volgt u in Dordrecht

Bent u aan het zoeken naar een VCA-opleiding in Dordrecht? Dan kunt u zich nu aanmelden. BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen locaties met eigen instructeurs in loondienst. Deze instructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen voor VCA maar ook voor BHV, de heftruck, reachtruck, hoogwerkers en hijsen. Zo is er ook een VCA-opleidingslocatie vlak bij Dordrecht. Op slechts 30 kilometer afstand van Dordrecht vind u de locatie waar u uw VCA-cursus kunt volgen

 

 

VCA in Dordrecht

VCA staat voor checklist aannemers VGM (veiligheid, gezondheid en milieu). Steeds meer bedrijven vragen om VCA of vragen om VCA gecertificeerde werknemers vooral ondernemingen die regelmatig risicovolle werkzaamheden verrichten in risicovolle omgevingen. VCA bestaat sinds 1994 en is bedacht door de landelijke werkgroep contractor veiligheid. Vertegenwoordigers van petrochemische bedrijven en aannemers waren opzoek naar een systeem om aannemersorganisaties objectief te beoordelen met betrekking tot de veiligheid. Inmiddels wordt VCA algemeen erkend als industriestandaard. Bij BLOM VCA-opleidingen in Dordrecht kunt u zich met de eendaagse opleiding of het e-learning programma voorbereiden op het VCA-examen.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Eendaagse VCA-opleiding in Dordrecht

De eendaagse VCA-opleiding in Dordrecht start op doordeweekse dagen om 8:30 en duurt tot 16:00 Tijdens deze eendaagse VCA-opleiding in Dordrecht bereiden wij u voor op het VCA-examen. We behandelen de volgende onderdelen:

- Arbo-wetgeving

- Gevaarlijke stoffen & etikettering

- Veilig werken met elektriciteit

- Brand- en explosiegevaar

- Werken in besloten ruimten

- Werkplekeisen algemeen

- Hijs- en hefwerktuigen

- Werken op hoogte

- Handgereedschap & gereedschapsmachines

- Persoonlijke beschermingsmiddelen

Aansluitend aan deze VCA-training zal het VCA-examen plaatsvinden. Wanneer u zich inschrijft voor de VCA-training in Dordrecht geven wij u automatisch op voor het examen. U kunt dus binnen slechts één enkele dag al in het bezit zijn van een VCA-certificaat.

 

E-learning programma

U kunt ook kiezen voor een VCA-cursus - thuis studie. U ontvangt dan van ons een VCA-e-learning programma dat u thuis online achter uw computer kunt volgen. U bepaald dan zelf wanneer en hoe lang u studeert. Ideaal als u de cursus wilt volgen in de avonduren of in het weekend. Het programma houd uw voortgang bij, u hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer bijvoorbeeld de internettoegang wegvalt. De stof wordt behandeld doormiddel van een voice-over. Wanneer u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan. Elk hoofdstuk wordt getest met een toets. Wanneer u voldoende scoort op de toetsen bent u klaar voor het examen. Het VCA-examen vraagt u zelf aan wanneer u daar klaar voor bent en kunt u bij ons volgen in Dordrecht

 

VCA-examen in Dordrecht

Of u nou voor de klassikale lessen kiest of voor het e-learningsprogramma u moet een VCA-examen behalen voordat u van ons het VCA-diploma krijgt. Dit examen VCA kunt u bij ons in Dordrecht doen. Alle examens vinden plaats onder surveillance van de examenkamer. Wanneer u het VCA-examen in Dordrecht volbrengt met een voldoende ontvangt u van ons het erkende PBNA-certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar.

Naar top