Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een vakkunidge BHV-opleiding in Zevenbergen

Wilt u een BHV-training volgen in Zevenbergen? Dat kan op slechts 11 kilometer afstand vind u onze BHV-opleidingslocatie vanaf Zevenbergen. BLOM opleidingen heeft trainingslocaties verspreid door heel Nederland. Zo kunt u altijd over en snel terecht voor uw BHV-opleiding.

 

 

 

 

Twee soorten BHV-opleidingen in Zevenbergen

BLOM BHV opleidingen in Zevenbergen maakt onderscheid in twee soorten BHV-opleidingen. De BHV-herhalingscursus en de BHV-basiscursus. De BHV-basiscursus is bedoelt voor cursisten die nog geen enkele ervaring hebben met bedrijfshulpverlening. In twee dagen leiden wij u tijdens onze BHV-cursus in Zevenbergen op tot een volwaardige bedrijfshulpverlener. Indien u al wel over een BHV-diploma beschikt maar deze is of binnenkort gaat verlopen kunt u zich opgeven voor een BHV-Herhalingscursus. U volgt dan een herhalingscursus van slechts één dag en wij verlengen uw BHV-diploma met één jaar.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Ook BHV-herhalen kunt u in Zevenbergen

Bedrijfshulpverleners moeten vaak op herhaling omdat oefenen een heel erg belangrijk onderdeel is. Tijdens de BHV-cursus in Zevenbergen merken we vaak dat in de praktijk bedrijfshulpverleners gelukkig niet zo vaak hun kennis hoeven in te zetten. Dat betekend wel dat de kennis al snel verwatert. Om dit te voorkomen en te voorkomen dat u tijdens calamiteiten niet meer weet wat u moet doen raden wij aan om jaarlijks op herhalingstraining BHV te gaan in Zevenbergen om uw kennis fris te houden maar ook om op de hoogte te blijven van de nieuwste medische ontwikkelingen.

 

 

Behalve de BHV-opleiding in Zevenbergen bied BLOM opleidingen ook een VCA-opleiding, een Heftruckopleidingrechtruckopleidingstapelaartraining, een bobcattraining en meer. 

Naar top