Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Bent u opzoek naar een BHV-cursus in Haarlem? Dan heeft u uw BHV-opleiding gevonden

Woont u in Haarlem en is het gewenst om een BHV-opleiding te volgen? Dan kunt u terecht bij BLOM. Vlakbij Haarlem in Amsterdam heeft BLOM opleidingen een opleidingscentrum waar u uw BHV opleiding kunt volgen.

 

 

 

 

Wat is BHV?

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en bestaat uit twee delen. Namelijk een EHBO deel (eerste hulp bij ongevallen) en een deel brandpreventie. Tijdens de BHV-opleiding vlakbij Haarlem leert u hoe u EHBO kunt verlenen en kleine of beginnende branden kunt blussen. Bij BLOM opleidingen dichtbij Haarlem kunt u kiezen voor een BHV-basisopleiding of een BHV-herhalingscursus.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

De BHV-herhalingscursus bij Haarlem

U kunt bij BLOM opleidingen dichtbij Haarlem een BHV-herhalingscursus volgen als u al in het bezit bent van een onlangs of bijna verlopen BHV-diploma. De herhalingscursus bij Haarlem duurt slechts één dag waarin we de dag opdelen in een EHBO gedeelte en een even groot gedeelte voor brandpreventie. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om het eerder geleerde op te frissen en opnieuw wat ervaring op te doen in de praktijk. Houd u er rekening mee dat het maximaal twee jaar geleden mag zijn dat u uw laatste training heeft gehad. Indien het langer geleden is dat u uw BHV-opleiding heeft gedaan verwijzen wij u naar de BHV-basistraining.

 

De BHV-basistraining in Haarlem

De BHV-basistraining bij Haarlem bestaat uit twee opleidingsdagen waarin we de eerste dag besteden aan EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en de tweede dag besteden aan brandpreventie. Tijdens deze opleidingsdagen reiken wij u kennis aan die u kunt inzetten in het geval van ongevallen en calamiteiten.

 

Het BHV-diploma krijgt u na de BHV-cursus bij Haarlem direct van ons mee.

Het BHV-diploma ontvangt u of verlengen wij aan het einde van de opleiding wanneer alle examens met een voldoende zijn afgerond. BHV-diploma’s die u haalt bij ons in Haarlem hebben een geldigheid van één jaar. Na dit jaar dient u een herhalingsopleiding te volgen.

Naar top