Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

BHV-cursus in Den Bosch, vakkundig en veel praktijk

Wilt u uw BHV-cursus halen in de omgeving van Den Bosch? BLOM opleidingen heeft 14 locaties in heel Nederland. Zo is er altijd een BHV-locatie bij u in de buurt. Op slechts 40 minuten rijden vanaf Den Bosch is er een cursuslocatie waar u uw BHV-certificaat kunt halen.

 

 

 

 

 

Een bedrijfshulpverlener is verplicht, doe daarom uw BHV-cursus in Den Bosch

Elk bedrijf is volgens de Arbo-wet verplicht om een bedrijfshulpverlener aanwezig te hebben. Bedrijfshulpverleners kunnen niet zomaar worden aangewezen, de betreffende medewerker moet een gedegen BHV-opleiding volgen en beschikken over een geldig BHV-certificaat. De BHV-cursus tot bedrijfshulpverlener kan bij BLOM opleidingen in Den Bosch gevolgd worden.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Twee soorten BHV-cursussen in Den Bosch

Er zijn twee soorten BHV-cursussen die u in Den Bosch kunt volgen. De BHV-basiscursus en de BHV-herhalingscursus. Een herhalingscursus kan alleen gevolgd worden wanneer het niet langer dan twee jaar geleden is dat de bedrijfshulpverlener het laatste BHV-diploma heeft gehaald. Wanneer dat langer geleden is, is het raadzaam om eerst weer een BHV-basistraining te volgen. Wanneer er geen enkele ervaring is en nooit een BHV-cursus is gedaan kan men zich in Den Bosch opgeven voor een BHV-basistraining. Deze training duurt twee dagen. Deze dagen splitsen we op in één dag EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en één brand-dag (brandpreventie)

 

Tijdens de BHV-cursus in Den Bosch richten we ons op de praktijk

Tijdens de tweedaagse BHV-cursus in Den Bosch richten we ons vooral op de praktijk. We vinden het bij BLOM opleidingen in Den Bosch belangrijk dat bedrijfshulpverleners in de praktijk correct kunnen handelen zonder te veel te twijfelen over wat ze zouden moeten doen. Herhaling is daarbij essentieel. De opgedane kennis verdwijnt al gauw naar de achtergrond omdat de meeste bedrijfshulpverleners (gelukkig) weinig in aanraking komen met bedrijfsongevallen of calamiteiten.

Beide onderdelen (EHBO en brandpreventie) worden afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wanneer alle onderdelen met een voldoende worden beoordeeld halen BHV-cursisten in Den Bosch het BHV-diploma. De geldigheid van dit diploma bedraagt één jaar, welke jaarlijks verlengt kan worden met een BHV-herhalingscursus in Den Bosch of op een andere locatie van BLOM opleidingen.

 

BLOM opleidingen bied meer dan enkel BHV-cursussen in Den Bosch

U kunt ook bij ons terecht voor een VCA opleiding om uw VCA certificaat te behalen. Maar ook voor opleidingen voor het intern transport. Zo kunt u een heftruckcursus volgen, uw reachtruckcertificaat halen, uw hijsbewijs verlengen, of veilig leren werken met de hoogwerker.

Naar top