Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Bent u opzoek naar een opleiding BHV Amersfoort?

Op slechts 30 kilometer vanaf Amersfoort is een BHV-opleiding die u kunt volgen. Een BLOM BHV-opleiding is nooit ver weg omdat wij beschikken over 14 opleidingslocaties door heel Nederland. Er is ook een BHV-opleidingslocatie dichtbij Amersfoort.

 

 

 

 

BHV-basiscursus en BHV-herhalingstraining in Amersfoort

Als u bent aangewezen als bedrijfshulpverlener moet u in het bezit zijn van een geldig BHV-diploma. Om het BHV-diploma te halen kunt u in Amersfoort een BHV-training volgen. Er zijn twee soorten trainingen BHV in Amersfoort. We geven BHV-basistrainingen aan mensen die nog geen enkele ervaring hebben of BHV-herhalingstrainingen aan mensen die al beschikken over een BHV-diploma maar waarvan de geldigheid onlangs of in de nabije toekomst gaat verlopen. Heeft u een BHV-diploma dat langer dan twee jaar geleden is verlopen? Geeft u zich dan op voor de basistraining BHV in Amersfoort. Naast een opleiding BHV in Amersfoort bieden wij ook opleidingen voor VCA en voor het interntransport zoals een heftruckopleiding een reachtruckopleiding, een opleiding voor de hoogwerker en een opleiding om uw hijsbewijs te halen.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Twee onderdelen tijdens de opleiding BHV in Amersfoort

Elke BHV-training bestaat uit twee onderdelen. Tijdens de basistraining BHV in Amersfoort besteden we aan elk onderdeel één dag. De twee onderdelen zijn EHBO en brandpreventie. Tijdens de EHBO (eerste hulp bij ongevallen) leren we u onder andere hoe u de vitale functies controleert, reanimeert met of zonder AED, ernstige bloedingen stopt en hoe u shock herkent en er mee omgaat. Tijdens de brand-dag leren we u over de drie elementen die samen brand veroorzaken en hoe en welke elementen u weg kunt nemen om de brand te blussen. Tijdens de praktijklessen maken we gebruik van verschillende blusmiddelen zoals de blusdeken, slaghaspel, CO2-, schuim- en poederblusser. Tijdens beide onderdelen in de BHV-training zullen we in Amersfoort ook de communicatie behandelen. Communicatie met het slachtoffer, mede bedrijfshulpverleners, hulpdiensten ter plaatse en de meldkamer.

Naar top