Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Ben je werkzaam in Amersfoort of woon je in Amersfoort. Wil jij of wil je medewerker wil graag een heftruckcertificaat halen? Dat is bij BLOM opleidingen eenvoudig te regelen. De heftruckopleidingen worden op 22 eigen locaties in Nederland gegeven. Er is altijd een locatie in de buurt. Het is in Amersfoort geen probleem om een heftruckcertificaat te halen. De locatie in Amersfoort bevindt zich aan de Zwaaikom 31. De locatie bevindt zich op bedrijventerrein Isselt even voorbij de Kringloopwinkel.

Heftruckcertificaat behalen in Amersfoort

Wist je dat je met een heftruckcertificaat een betere kans op de arbeidsmarkt maakt? Daarnaast werk je veiliger in de logistieke sector. In Amersfoort hebben we sinds kort een opleidingslocatie waar het mogelijk is om een heftruckcertificaat te behalen.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat

In de logistieke sector bestaat een verhoogd risico voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Met gecertificeerd personeel vergroot je de veiligheid en ontstaat er een veiligere werkomgeving. Chauffeurs met een geldig certificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken met de heftruck en de andere zaken in het magazijn.

Aanbod van opleidingen in Amersfoort

Zoals aangegeven is er de mogelijkheid om het heftruckcertificaat in Amersfoort te behalen. Het is mogelijk om jouw certificaat te behalen en/of te verlengen. Er is een mogelijkheid om in Amersfoort als beginner de basisopleiding heftruck te volgen. Deze opleiding is voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. De cursisten leren bij BLOM op een efficiënte en veilige manier hoe ze een heftruck moeten besturen. In Amersfoort is het verder nog mogelijk om de gevorderde en expert variant van de opleiding te volgen. Heb jij of heeft jouw medewerker al ervaring opgedaan als heftruckchauffeur? Maar ben jij of is je medewerker nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleiding prima geschikt om het certificaat te halen.

Is een heftruckcertificaat gehaald, maar is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding of heropleiding de beste keuze! Met deze opleiding kun je het certificaat verlengen. Bij BLOM opleidingen is dit eenvoudig geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland in te plannen en dus ook bij onze locatie in Amersfoort.

Heftruckcertificaat Amersfoort: alles op een rij

Het is al mogelijk om het heftruckcertificaat te halen in Amersfoort in slechts twee dagen. Met ervaring kan het zelfs nog korter. De kosten voor het behalen van het certificaat verschillen per soort cursus. De heftruckcertificaten van BLOM hebben een geldigheid van vijf jaar en wanneer deze zijn verlopen, kun je deze verlengen. Hiervoor bieden wij een herhalingscursus van een halve dag aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 21 locaties. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal je heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen!

 

Naar top