Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

de BLOM-stapelaaropleiding om het stapelaarcertificaat te halen

Is het tijd om het certificaat voor de stapelaar te gaan halen? En wilt u voor het stapelaarcertificaat een stapelaartraining volgen? BLOM opleidingen heeft veel verschillende cursussen voor interntransport, zo ook voor de stapelaar. De stapelaaropleiding duurt slechts een halve dag en aan het einde van dit dagdeel kunt u uw stapelaarrijbewijs bij ons halen, dit doet u wanneer u de stapelaaropleiding en het BLOM veiligheidsexamen met een voldoende afsluit.

 

 

 

Vooral praktijk tijdens de stapelaartraining

De nadruk bij deze stapelaartraining ligt op de praktijk. We willen u namelijk zo opleiden dat u direct zelfstandig aan de slag kunt op de werkvloer. We hechten veel waarde aan veilig werken, werken met de stapelaar wordt nog wel eens onderschat. Maar het gaat hier om een zware machine met zware ladingen. Daarmee willen we op geen enkele wijze ongelukken, dat lukt alleen als we u wijzen op gevaren. Bij sommige cursussen zoals die van de heftruck geven we er direct een stapelaarcursus bij. Kijkt u eens rond of het voor u voordelig is om een stapelaaropleiding of andere rijbewijzen met het stapelaarcertificaat te combineren. 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Een stapelaarcertificaat

Een stapelaarcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar, na deze 5 jaar dient u opnieuw een stapelaarcursus te volgen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een stapelaar-hehalingscursus, wanneer u dan het BLOM-veiligheidsexamen met een voldoende afsluit verlengen wij uw stapelaarrijbewijs weer met 5 jaar.

 

 

 

 

Wanneer u zich bij BLOM opgeeft voor een heftruckcursus of een reachtruckopleiding behandelen wij direct ook de stapelaaropleiding. Wanneer u dus ook uw heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat wilt halen hoeft u zich niet apart op te geven voor deze stapelaaropleiding. Naast deze opleidingen bied BLOM nog veel meer opleidingen aan voor het interntransport. Zo is er een opleiding veilig hijsen een cursus voor de hoogwerker en is het mogelijk om je verreikercertificaat bij ons te halen.

Naar top