Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Jouw reachtruckcertificaat haal je bij BLOM opleidingen. We hebben 22 locaties door heel Nederland, dus er is er altijd eentje bij jou in de buurt. Woon of werk je in Terneuzen of in de buurt? Dan kun je het beste de reachtruckopleiding volgen in ons opleidingscentrum in Terneuzen.

Waarom een reachtruckcertificaat halen in Terneuzen?

Een reachtruckcertificaat is nodig als je werkzaamheden uitvoert op een reachtruck. Een reachtruck wordt veel gebruikt in de bouw, opslag of transportsector. Ben je in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dan maak je het werken in de logistieke sector een stuk veiliger! Met een reachtruck werk je op verschillende hoogtes. Veiligheid op de grond én in de lucht is daarom heel belangrijk. Tijdens de reachtruckopleiding in Terneuzen leer je veilig omgaan met de reachtruck. We laten bijvoorbeeld zien in welke stand je de vorken houdt en wat de gevaren van het besturen van een reachtruck zijn.

Waarom een reachtruckopleiding bij BLOM opleidingen

Er zijn veel goede redenen om je reachtruckcertificaat bij BLOM opleidingen te behalen. De belangrijkste? Wij zetten ons in voor de reachtruckchauffeur. Wij begrijpen hoe essentieel jij als reachtruckchauffeur bent en hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden aan een logistiek bedrijf toevoegen. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier kunt uitvoeren. Benieuwd naar nog meer voordelen om je reachtruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Terneuzen te halen? Wij geven je een paar:

  • BLOM opleidingen heeft ruim 20.000 cursisten per jaar
  • Met 22 opleidingslocaties is er altijd één in de buurt, ook in Terneuzen
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk te betalen met iDEAL

Je reachtruckcertificaat behalen in Terneuzen: veel praktijk

Tijdens de reachtruckopleiding leren wij onze cursisten om op een veilige manier om te gaan met een reachtruck. Daarom richten we ons voornamelijk op de praktijk. Je leert op een verantwoorde manier om te laden en te lossen en stelling te rijden. Ook leer je het controleren van een reachtruck. Hier leren we je hoe je controleert of het transportmiddel rijklaar is. Tijdens het besturen van de reachtruck moet je de volledige controle hebben over het voertuig. We vinden het daarom belangrijk dat cursisten zoveel mogelijk zelf oefenen met het besturen van de reachtruck. Zo kun je direct na de reachtruckopleiding aan de slag.

Ons aanbod opleidingen reachtruckcertificaat in Terneuzen

Dankzij de 22 locaties door Nederland biedt BLOM opleidingen de mogelijkheid om een reachtruckopleiding bij jou in de buurt te volgen. Ook in Terneuzen ben je van harte welkom om jouw reachtruckcertificaat te behalen. Op deze locatie kun jij het certificaat halen óf verlengen. Ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat of heb je geen ervaring bij het besturen van een reachtruck? Dan is de basisopleiding perfect voor jou. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die nog geen enkele ervaring hebben met een reachtruck.

Heb je al wel ervaring als reachtruckchauffeur, maar ben je nog niet in het bezit van een certificaat? Dan is de gevorderde opleiding interessant voor jou. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw reachtruckcertificaat is verlopen. Na het behalen van het certificaat heeft dit een geldigheid van vijf jaar. Een herhalingscursus is net zoals de reachtruckopleidingen door heel Nederland te plannen en dus ook in Terneuzen.

Naar top