Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Woon of werk je in Apeldoorn en wil je graag jouw reachtruckcertificaat in Apeldoorn halen? Dat kan bij BLOM opleidingen. Op nog geen half uur rijden vind je onze locatie in Deventer. Jouw reachtruckcertificaat behaal je in ons opleidingscentrum in Deventer. Wij bieden een ruim aanbod reachtruckopleidingen. Er is veel mogelijk en zo kun jij je eigen pakket voor het reachtruckcertificaat samenstellen bij BLOM opleidingen dichtbij Apeldoorn.

Waarom je reachtruckcertificaat behalen in Apeldoorn?

BLOM opleidingen zet zich in voor jou als reachtruckchauffeur. Dit doen we ook in ons opleidingslocatie dichtbij Apeldoorn. We begrijpen hoe belangrijk jij als reachtruckchauffeur bent en hoe belangrijk jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Praktijk en behendigheid zijn belangrijke onderdelen in de reachtruckopleiding. We beschikken over onze eigen instructeurs. Waardoor wij kunnen garanderen dat onze opleiders vakkundig zijn en jou op de juiste wijze alle vaardigheden leert. Meer redenen om jouw reachtruckopleiding te volgen bij BLOM?

·       Ruim 20.000 cursisten per jaar
·       Opleidingen van hoge kwaliteit
·       Flexibel in planning en uitvoering
·       Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
·       Gemakkelijk betalen met iDEAL

Vergroot de veiligheid met een reachtruckcertificaat in Apeldoorn

Volg je een reachtruckopleiding bij BLOM? Dan werk jij mee aan een veilige werkomgeving. Bij BLOM opleidingen is het mogelijk een reachtruckopleiding te volgen. Deze reachtrucktraining zorgt ervoor dat bestuurders veilig leren rijden. Dit vinden wij belangrijk. Ook de Arbowet en de verzekeraars eisen dat alle bestuurders van reachtrucks specifieke én grondige instructies hebben gekregen voordat zij een reachtruck gaan besturen. Ben je wel in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dit certificaat is niet voldoende om ook een reachtruck te besturen. Daarvoor heb je andere instructies nodig. Jouw reachtruckcertificaat haal je bij BLOM opleidingen in Apeldoorn.

Aanbod reachtruckcertificaat

Je hebt de mogelijkheid om jouw reachtruckcertificaat te behalen in de buurt van Apeldoorn. Dit kan in ons opleidingscentrum in Deventer. Ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dan is de basis opleiding reachtruck de juiste opleiding voor jou. We leren cursisten op een efficiënte en veilige manier een reachtruck te besturen. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die nog geen enkele ervaring hebben met een reachtruck. Daarom breng je tijdens deze cursus extra veel tijd in de praktijk door. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een gevorderde of expert opleiding te volgen. Deze opleiding is bedoeld voor de reachtruckchauffeur die al enige ervaring heeft met het besturen van de reachtruck.

Reachtruckcertificaat Apeldoorn: alles op een rij

Jouw reachtruckcertificaat halen dichtbij Apeldoorn kan in slechts twee dagen. Heb je ervaring als reachtruckchauffeur? Dan kan het zelfs nog sneller. Bij de herhalingscursus richten we ons meer op de veiligheid want we zien dat de besturing vaak nog erg goed gaat. Haal je jouw reachtruckcertificaat bij ons? Dan is deze vijf jaar geldig. Het behalen van het reachtruckcertificaat kan overal in Nederland bij één van onze 22 locaties, ook dichtbij Apeldoorn. Twijfel daarom niet langer en haal jouw reachtruckcertificaat bij BLOM opleidingen.

Naar top