Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Een vakkundige heftruckopleiding volgen in Zuidlaren?

Heftruckopleiding zuidlaren

Je rijdt misschien al een tijdje op een heftruck, misschien ga je binnenkort een heftruck besturen, om welke reden dan ook wordt het tijd om jouw certificaat te behalen of te verlengen. Bij BLOM opleidingen kun je jouw heftruckopleiding ook in Drenthe halen. Wil je een heftruckopleiding het liefst zo dichtbij mogelijk doen en woon je bijvoorbeeld in Zuidlaren? Dan kun je terecht bij onze locatie in Assen.

Op slechts 30 minuten rijden kun je jouw heftruckcertificaat vlakbij Zuidlaren halen. We hebben verschillende heftruckopleidingen bij BLOM opleidingen in Drenthe.

 

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de beginner

Als je bijvoorbeeld een beginnende heftruckbestuurder bent kun je kiezen om de ‘basisopleiding veilig werken met de heftruck’ te volbrengen. Deze training duurt slechts twee dagen en bestaat uit zowel theorie als praktijk. Met deze praktijkgerichte heftruckopleiding in de buurt van Zuidlaren (Drenthe) ben je binnen zeer korte tijd een volwaardig heftruckchauffeur.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de gevorderden

Heftruckopleiding Zuidlaren

Wanneer je al enige ervaring met de besturing van een heftruck heeft opgedaan raden wij aan de opleiding voor gevorderden te kiezen. De opleiding is dan iets verkort ten opzichte van de basisopleiding. We behandelen de volledige stof maar gaan er iets sneller door heen. Na het theorie en praktijkgedeelte kun je aansluitend het examen maken. Aan het einde van de opleiding krijg je dan jouw heftruckcertificaat uitgereikt in Zuidlaren (Drenthe).

 

 

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de expert

Als expert ben je een heftruckchauffeur met veel ervaring. Vaak heb je al een certificaat en moet deze alleen verlengd worden. Dit doen we bij BLOM heftruckopleidingen in Zuidlaren in slechts één dagdeel. We beginnen met de theorie, schetsen gebruikelijke (gevaarlijke) situaties na in de praktijk en sluiten af met een examen. Wanneer dit examen voldoende is afgerond verlengen wij jouw heftruckcertificaat direct in Zuidlaren. Je kunt er de komende vijf jaar weer tegen aan.

 

In Zuidlaren kun je ook kiezen om een reachtruckopleiding, hoogwerkeropleiding, hijsen certificaat te behalen.

Naar top