Een vakkundige heftruckopleiding volgen in Zuidlaren?

U rijdt misschien al een tijdje op een heftruck, misschien gaat u binnenkort een heftruck besturen, om welke reden dan ook wordt het tijd om uw certificaat te behalen of te verlengen. Bij BLOM opleidingen kunt u uw heftruckopleiding ook in Drenthe halen. Wilt u een heftruckopleiding het liefst zo dichtbij mogelijk doen en woont u bijvoorbeeld in Zuidlaren? Dan kunt u terecht bij onze locatie in Assen.

Op slechts 30 minuten rijden kunt u uw heftruckcertificaat vlakbij Zuidlaren halen. We hebben verschillende heftruckopleidingen bij BLOM opleidingen in Drenthe.

 

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de beginner

Als u bijvoorbeeld een beginnende heftruckbestuurder bent kunt u kiezen om de ‘basisopleiding veilig werken met de heftruck’ te volbrengen. Deze training duurt slechts twee dagen en bestaat uit zowel theorie als praktijk. Met deze praktijkgerichte heftruckopleiding in de buurt van Zuidlaren (Drenthe) bent u binnen zeer korte tijd een volwaardig heftruckchauffeur.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de gevorderden

Wanneer u al enige ervaring met de besturing van een heftruck heeft opgedaan raden wij aan de opleiding voor gevorderden te kiezen. De opleiding is dan iets verkort ten opzichte van de basisopleiding. We behandelen de volledige stof maar gaan er iets sneller door heen. Na het theorie en praktijkgedeelte kunt u aansluitend het examen maken en aan het einde van de opleiding krijgt u dan uw heftruckcertificaat uitgereikt in Zuidlaren (Drenthe).

 

 

Heftruckopleiding Zuidlaren voor de expert

Als expert bent u een heftruckchauffeur met veel ervaring. Vaak heeft u al een certificaat en moet deze alleen verlengt worden. Dit doen we bij BLOM heftruckopleidingen in Zuidlaren in slechts één dagdeel. We beginnen met de theorie, schetsen gebruikelijke (gevaarlijke) situaties na in de praktijk en sluiten af met een examen. Wanneer dit examen voldoende is afgerond verlengen wij uw heftruckcertificaat direct in Zuidlaren en kunt u er de komende 5 jaar weer tegen aan.

 

In Zuidlaren kunt u ook kiezen voor een reachtruckopleiding, hoogwerkeropleiding, hijsen certificaat behalen.

Naar top